Inscrie firma »

S*********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*********************

In anul 1992 a fost infiintat GRUPUL MEDICA, dedicandu-si intreaga activitate indentificarii si prezentarii celor mai valoroase resurse de sanatate oferite de natura. Promovand tratamentele alternative, ieftine, fara efecte secundare se incearca ridicarea nivelului de sanatate a populatiei si a sperantei de viata.
Grupul ofera o gama larga de servicii si produse, care se adreseaza unei game extinse de afectiuni si stari fiziologice potrivite tuturor categoriilor de varsta. In urma studierii nevoilor pietei nationale si internationale, au fost infiintate si alte firme, ajungandu-se ca in momentul de fata grupul sa fie constituit din 5 firme.
Prima componenta, Laboratoarele MEDICA a fost orientata inca de la inceput catre cercetarea si productia suplimentelor alimentare si produse parafarmaceutice in conditii de calitate superioare (Certificare ISO 9001, ISO 22000 si ISO 14001).
MEDICA FARMIMPEX este in prezent una dintre cele mai mari firme de distributie a produselor naturiste si parafarmaceutice din tara, portofoliul reunind peste 2000 de produse si peste 4000 de clienti fideli pe intreg teritoriul Romaniei. Sistemul logistic de care dispune permite onorarea oricarei comenzi in maxim 24 de ore atat in capitala cat si pentru restul tarii.
ProNatura vine in ajutorul persoanelor fizice consultatii gratuite cat si posibilitatea de a cumpara direct, la preturi scazute produsele sub brandul Pro Natura™ atat in mediul online precum si in mediul offline prin contact telefonic direct.
PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
538 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: medica - pronatura - medicagroup

ULTIMELE PRODUSE ALE SC MEDICAFARMIMPEX SRL

EmetinEmetin
Emetin
Ingrediente: Ghimbir (Zingiber officinalae); Roinita (Melissa officinalis) . -calmeaza senzatiile neplacute din timpul ...
RON 7.89
Raceala & GripaRaceala & Gripa
Raceala & gripa
Ingrediente: Maces (Rosa canina); Echinacea (Echinacea purpurea);Salcie (Salix alba). -reduce disconfortul asociat ...
RON 7.89
Nazomer cu nebulizatorNazomer cu nebulizator
Nazomer cu nebulizator
Ingrediente: Apa de mare bogata in saruri minerale si oligoelemente, usor hipertona 30ml. -este indicat ...
RON 4.74
SC MEDICAFARMIMPEX SRL ESTE INSCRISA IN