Inscrie firma »

S********************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S********************************

EXA BROKER DE ASIGURARE SRL este rezultatul a 14 de ani de experienta in domeniul asigurarilor si s-a constituit ca raspuns la cerintele generate de dezvoltarea rapida a companiilor care solicita un partener de incredere, loial si bun profesionist capabil sa acorde sprijin in evaluarea si asigurarea riscurilor .

Stabilirea unui parteneriat cu EXA Broker de Asigurare aduce un plus de siguranta companiilor, elimina timpul pierdut in identificarea celei mai bune oferte, inlatura stresul \"dosarelor de dauna\", asigura o informare permanenta asupra celor mai noi produse aparute pe piata asigurarilor si asupra tuturor reglementarilor legale din domeniul asigurarilor.

Profesionalismul si increderea sunt factori de o importanta deosebita pentru noi. Firme de renume din industrie si comert, de marimi diferite ne-au acordat increderea lor de mai bine de 14 ani. Acest element este vital pe o piata in care companiile sunt expuse unei concurente acerbe si la riscuri diverse. Alegerea celei mai bune asigurari care sa diminueze riscurile dar sa se incadreze si in niste costuri rezonabilile poate fi la un moment dat o sarcina destul de dificila.

Astfel, cea mai buna modalitate prin care se poate evita un astfel de moment este alegerea EXA BROKER DE ASIGURARE, un broker deschis la cererile si nevoile reale ale clientilor pe care ii reprezinta.
Exa Broker de Asigurare este membru UNSICAR (Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari) si este autorizata de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor conform legislatiei in vigoare.
PREZENTARE S********************************
MEMBRU
GRATUIT
S********************************
66 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: asigurari - broker - auto

ULTIMELE PRODUSE ALE SC EXA BROKER DE ASIGURARE S.R.L.

Oferta firmei SC EXA BROKER DE ASIGURARE S.R.L. nu contine nici un produs sau serviciu
SC EXA BROKER DE ASIGURARE S.R.L. ESTE INSCRISA IN