Inscrie firma »
 

Prezentare S******************

DIVORI este o companie cu capital romanesc ce ofera servicii integrate de consultanta de mediu si compania de profil care a extins conceptul de externalizare a serviciilor si in domeniul protectiei mediului, in Romania!

DIVORI este o companie regionala cu ambitii globale si o marca ce denota dinamism, profesionalism, inovatie si spirit competitiv. Am dezvoltat si implementat un concept modern de servicii integrate de mediu pentru a raspunde nevoilor clientilor nostri.
Proiectele finalizate de catre compania noastra, portofoliul de clienti nationali si internationali, reteaua de contacte bilaterale si cunoasterea mediului regional de afaceri, ne recomanda drept parteneri in abordarea oricarei probleme de mediu - de la managementul deseurilor pana la tranzactionarea certificatelor de emisii de carbon pe bursele internationale.
Managementului firmei, referitor la implementarea standardelor de mediu si calitate, a fost certificat de catre All Cert Systems.

Nivelul ridicat al sanctiunilor prevazute de legislatia de mediu accentueaza nevoia colaborarii cu o firma de specialitate. Garantam calitatea serviciilor noastre printr-o polita de asigurare privind raspunderea civila profesionala a expertilor tehnici, aferenta activitatilor de consultanta de mediu si elaborare lucrari, in valoare de 150.000 euro.
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
84 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: asistenta - tehnica - mediu

ULTIMELE PRODUSE ALE SC DIVORI PREST SRL

Oferta firmei SC DIVORI PREST SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC DIVORI PREST SRL ESTE INSCRISA IN