Inscrie firma »

S***********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S***********************

S.C. EMAFIL SERVICES S.R.L. - D este o persoana juridica de nationalitate romana, organizata si care functioneaza ca societate cu raspundere limitata conform legilor in vigoare.
Domeniul de activitate:
Societatea desfasoara ca activitati principale: activitati de consultanta pentru afaceri si management; activitati de formare profesionala; activitati in domeniul sportiv, recreational si cultural. Se doreste promovarea unui furnizor de servicii de cea mai buna calitate privind calificarea profesionala astfel incat sa ajunga lider de piata la nivel national. Infiintarea acestei firme vine pe fondul unei cereri mari in ceea ce priveste acest tip de serviciu, ofertele existente in acest moment in judetul Prahova si in tara acoperind doar intr-o mica masura grupul tinta vizat.
Suntem o firma de consultanta si de formare profesionala si furnizor acreditat CNFPA (ANC), pentru programe de formare pentru adulti, printre care Antreprenor, Formator, Expert Achizitii Publice, Leadership si Comunicare si va dezvolta si programe de formare pentru Manager de proiect, Manager de resurse umane, Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene, Inspector de Resurse Umane.
PREZENTARE S***********************
MEMBRU
GRATUIT
S***********************
95 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: formator - antreprenor - leadership

ULTIMELE PRODUSE ALE SC EMAFIL SERVICES SRL-D

Oferta firmei SC EMAFIL SERVICES SRL-D nu contine nici un produs sau serviciu