Inscrie firma »

S***************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S***************************

Students Experience s-a infiintat in anul 2013 din dorinta de a oferi clientilor o alternativa la ceea ce exista deja pe piata in materie de programe Work and Travel si Internship-uri in strainatate. Pentru ca intotdeauna exista loc de mai bine si unde concurenta este mai mare, atunci si calitatea serviciilor oferite va creste.
In 2 ani de activitate pe piata din Romania, am recrutat si plasat cu succes studenti si personal calificat pentru urmatoarele programe: Work and Travel SUA, Work and Travel Greica, Work in Europe, Intrenship SUA. Avand birouri in puncte importante din tara precum Bucuresti, Baia Mare, Craiova sau Iasi si fiind intr-o contiuna dezvoltare, Students Experience reprezinta alegerea potrivita in plasarea fortei de munca din strainatate.
Students Experience reprezinta o echipa formata integral din fosti participanti ai programelor Work and Travel. Putem spune ca avem o experienta (adunata) de peste 30 de ani ca participanti Work and Travel SUA, Grecia sau Spania. Consideram ca aceasta experienta ne deosebeste de restul agentiilor de pe piata din Romania, fiind orientati in primul rand spre relatia dintre noi si client. Toate programele noastre, fie ca este vorba de practica profesionala, joburi sezoniere sau locuri de munca pe perioada nedeterminata sunt platite, iar angajatorii sunt atent selectati si verificati de catre partenerii nostri din strainatate.
Dorim sa fiti intotdeauna satisfacuti de serviciile noastre si sa aveti experiente de neuitat, care sa va determine sa ne recomandati si sa ne cautati in anii urmatori.
Priviti-ne ca un interemediar intre VOI si VISUL AMERICAN, pe care l-am trait la randul nostru si acum vrem sa-l impartim cu cati mai multi participanti ai programelor noastre. De aici si motto-ul nostru: \"Your AMERICAN DREAM starts with us!
PREZENTARE S***************************
MEMBRU
GRATUIT
S***************************
223 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: students - experience - grecia

ULTIMELE PRODUSE ALE SC STUDENTS EXPERIENCE SRL-D

Oferta firmei SC Students Experience SRL-D nu contine nici un produs sau serviciu
SC STUDENTS EXPERIENCE SRL-D ESTE INSCRISA IN