Inscrie firma »
Navigator portabil Garmin Monterra Negru

Navigator portabil Garmin Monterra Negru

Producator: Garmin
 

Prezentare Navigator portabil Garmin Monterra Negru

Navigator portabil Garmin Monterra Negru

Monterra este echipat cu un afisaj optimizat pentru exterior realizat din sticla minerala de durabilitate ridicata. Acest afisaj trans reflectiv utilizaza puterea soarelui pentru a asigura cea mai buna lizibilitate in orice situatie sl chiar in zilele cu soare orbitor. In acest fel salveaza energie in timpul zilei in asa fel incat iluminatul LED de fundal trebuie aprins doar in conditii de iluminare scazuta.

Aplicatii Android

Sistemul de operare Android da posibilitate utilizatorilor sa-si acceseze toate aplicatiile lor favorite Android legate de activitati in exterior si sa descopere si mai mult pentru urmatoarea aventura, prin intermediul Google Play Store direct pe Monterra. Ei pot accesa aplicatii profesionale (ex. Pentru agricultura sau cadastru) pentru a-si imbunatati eficienta zilnica in teren. Una dintre cele mai populare aplicatii recreationale de exterior din Europa, PeakFinder Alps, este chiar preinstalata pe Monterra si iti spune denumirea si inaltimea muntilor din jurul tau.

Dubleaza-ti Puterea

Sistemul modern de baterii duale al lui Monterra a fost special conceput pentru activitati de exterior prelungite oriunde pe glob. Vei avea optiunea sa-ti incarci acumulatorii litiu-ion inauntrul unitatii sau flexibilitatea sa treci pe baterii traditionale AA care sunt usor de obtinut, daca este nevoie. In acest fel Monterra iti asigura o excelenta performanta GPS timp de pana la 22 de ore pana la urmatoarea incarcare a bateriei.

Gaseste-ti Capul Compas

Monterra aduce tehnologie de varf la capitolul senzori, multumita receptorului sau de inalta sensibilitate dual-band GPS si GLONASS, Monterra isi gaseste pozitia repede si mentine semnalul chiar in paduri dese si vai adanci. Pentru a imbunatati si mai mult pozitionarea, detine o busola cu 3 axe cu accelerometru si giroscop care indica directia utilizatorului chiar si atunci cand nu este orizontala sau cand utilizatorul sta nemiscat. Odata calibrat, altimetrul sau barometric are capacitatea sa urmareasca schimbarile de presiune atmosferica pentru a indica cu precizie altitudinea si poate de asemenea afisa modificarile de presoiune atmosferica in timp, care iti permite sa fii informat despre modificarile in starea vremii. Un senzor UV inclus te avertizeaza asupra expunerii la lumina soarelui ca sa eviti arsurile de piele, in special la altitudini inalte sau pe suprafete stralucitoare sau reflective.

Fotografii si Sunet de Calitate

Monterra include o camera digitala de 8 megapixeli cu autofocus care culege fotografii in culori clare, cu geo-tag-uri pentru navigare usoara inapoi, plus o camera video HD de 1080p HD cu blitz/lanterna LED. Apoi le descarci cu usurinta pe calculatorul tau sau le impartasesti prin intermediul Garmin Adventures. Monterra are memorie interna din belsug plus un slot de card microSD™ pentru pana la 64 GB de memorie aditionala. Monterra are de asemenea si un radio FM intern pe care il poti asculta cu ajutorul castilor.

Impartaseste fara fir

Cu Wi-Fi, ANT+™, Bluetooth® si NFC, Monterra iti permite sa impartasesti datele tale, harti, waypoint-uri, track-uri, rute si geocache-uri de pana la 50 ori mai repede cu alte dispositive wireless compatibile. In plus, poti impartasi fisiere mari, cum ar fi fotografii sau date de la lucrul in teren prin intermediul BaseCamp™ sau descarcandu-le direct in calculatorul tau.

Adauga Harti

Adaugarea de alte harti Garmin la Monterra este usoara. Incarca BirdsEye Select si purcede la drum. Adauga una dintre hartile Garmin Topo de calitate si exploreaza salbaticia cu cele mai bune harti disponibile pentru regiunea respectiva sau incarca-ti hartile tale GIS si du-te la lucru.

Incarca milioane de Geocache-uri

Nu mai este nevoie sa le cauti, sa le alsegi si sa le planifici, doar descarca-le pe toate odata. Monterra poate sa retina milioane de geocache-uri.
Descarca fiecare cache de pe
OpenCaching.com. Incarca cache-urile de pe GkSK vor fi acolo, fara hartie, pentru fiecare cache. Citeste descrierile complete, spilurile si inregistrarile. Vizualizeaza fotografiile cache-urilor. Filtreaza cache-urile dupa marime, teren, dificultate si tip. Conecteaza-te la cache-uri care au activata tehnologia chirp™.

3D MapMerge

Monterra este cel mai avansat instrument de cartare cu harti 3D personalizate care iti permit sa combini 2 harti - precum Topo, basemap sau imagini satelitare BirdsEye Select " si apoi sa vizualizezi aceasta noua si unica harta complet in 3D cu texture vizibile, prrecum dealuri, vai, lacuri si paduri. De exemplu, combinati BirdsEye cu harta de baza cu relief umbrit. Apoi faceti zoom in, pan out si rotiti harta 3-D map folosind multi-touch.

Planifica Urmatoarea Calatorie

Asuma-ti controlul urmatoarei aventuri cu BaseCamp, software "ul care iti permite sa vizualizezi si sa organizezi harti, waypoint-uri, rute si track-uri. Acest software gratuit de planificare a calatoriilor iti permite chiar sa creezi Garmin Adventures pe care sa le poti impartasi cu prietenii, familia sau colegii exploratori. BaseCamp afiseaza informatii topografice de harta in 2-D sau 3-D pe ecranul calculatorului tau, inclusiv curbe de nivel si provile de altitudine. El permite de asemenea transferul de harti raster de calitate ridicata pe dispozitivul tau atunci cand achizitionezi imagini din satelit BirdsEye Select sau Birdseye.

Mergi oriunde

Cu un lista de posibilitati de montare compatibile, Monterra este gandit sa fie folosit pe ATV-uri, in barci, in mana sau in masina. Folositi suportul de montaj auto pentru prompturi vocale si instructiuni de rutare pas cu pas, sau pe cel robust pe motocicleta sau ATV.

PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
657 562 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: electronice - electrocasnice - aparate foto

PRODUSE ASEMANATOARE CU NAVIGATOR PORTABIL GARMIN MONTERRA NEGRU

GPS portabil Garmin Monterra NegruGPS portabil Garmin Monterra Negru
GPS portabil Garmin Monterra Negru
GPS portabil Garmin Monterra Negru Monterra este echipat cu un afisaj optimizat pentru exterior realizat din sticla ...
RON 2954
Navigator portabil Garmin Oregon 600 NegruNavigator portabil Garmin Oregon 600 Negru
Navigator portabil Garmin Oregon 600 Neg...
Navigator portabil Garmin Oregon 600 Negru Din momentul in care cuibaresti pe 600 in mana ta esti gata sa intri in ...
RON 1753.99
Navigator handheld Garmin Oregon 600t NegruNavigator handheld Garmin Oregon 600t Negru
Navigator handheld Garmin Oregon 600t Ne...
Navigator handheld Garmin Oregon 600t Negru Noua serie GPS Oregon rezistenta la apa si la elemente " mai multe ...
RON 2074.95
Navigator GPS Garmin Oregon 650 Negru - GriNavigator GPS Garmin Oregon 650 Negru - Gri
Navigator GPS Garmin Oregon 650 Negru - ...
Navigator GPS Garmin Oregon 650 Negru - Gri Din momentul in care cuibaresti pe 650 in mana ta esti gata sa intri in ...
RON 2087.76
Navigator GPS Garmin Oregon 650t Negru - GriNavigator GPS Garmin Oregon 650t Negru - Gri
Navigator GPS Garmin Oregon 650t Negru -...
Navigator GPS Garmin Oregon 650t Negru - Gri Din momentul in care cuibaresti pe 650t in mana ta esti gata sa intri in ...
RON 2398.2
GPS Portabil Garmin Montana 600 Gri - PortocaliuGPS Portabil Garmin Montana 600 Gri - Portocaliu
GPS Portabil Garmin Montana 600 Gri - Po...
GPS Portabil Garmin Montana 600 Gri - Portocaliu Iata acum un GPS portabil pentru trei activitati cât se poate de ...
RON 2023.49
GPS Portabil Garmin Montana 650 GriGPS Portabil Garmin Montana 650 Gri
GPS Portabil Garmin Montana 650 Gri
GPS Portabil Garmin Montana 650 Gri Iata acum un GPS portabil pentru trei activitati cât se poate de diferite. Chiar ...
RON 2333.66
Navigator Portabil Garmin Montana 600 Gri - PortocaliuNavigator Portabil Garmin Montana 600 Gri - Portocaliu
Navigator Portabil Garmin Montana 600 Gr...
Navigator Portabil Garmin Montana 600 Gri - Portocaliu Iata acum un GPS portabil pentru trei activitati cât se poate de ...
RON 2023.49
Navigator Portabil Garmin Montana 650 GriNavigator Portabil Garmin Montana 650 Gri
Navigator Portabil Garmin Montana 650 Gr...
Navigator Portabil Garmin Montana 650 Gri Iata acum un GPS portabil pentru trei activitati cât se poate de diferite. ...
RON 2333.66

NAVIGATOR PORTABIL GARMIN MONTERRA NEGRU ESTE LISTAT IN: