Inscrie firma »
Navigator GPS Garmin Oregon 650 Negru - Gri

Navigator GPS Garmin Oregon 650 Negru - Gri

Producator: Garmin
 

Prezentare Navigator GPS Garmin Oregon 650 Negru - Gri

Navigator GPS Garmin Oregon 650 Negru - Gri

Din momentul in care cuibaresti pe 650 in mana ta esti gata sa intri in lumea noua si extraordinara a navigatiei in teren Garmin. Cu urmarire sateliti GPS si GLONASS de inalta sensibilitate (mai multi sateliti inseamna localizari mai rapide, chiar si in medii cu probleme), cu harta lumii preincarcata cu relief umbrit si un processor mai rapid, nu numai ca te uiti la harti, dar poti sa interactionezi intuitive cu ele. Zoom in, pan out si roteste folosind tehnologia multi-touch in orice conditii si cu aproape orice fel de manusi. Tehnologia afisajului reflectiv imbunatateste luminozitatea ecranului tactil atat de mult incat hartile si afisarile sunt pline de viata atat in bataia directa a razelor solare cat si in umbra.

Atinge si Du-te

Oregon 650 a fost proiectat special pentru utilizare in medii externe. Dispune de cel mai stralucitor ecran tactil lizibil in lumina soarelui pe care l-am pus vreodata intr-un aparat Garmin de tipul handheld, intarit pentru rezistenta la impact dar cu tehnologie multi-touch si orientare duala care permit operarea cu manusi. Loviturile, praful, noroiul,umiditatea si apa nu prezinta probleme pentru acest navigator orientat catre harti.

Orienteaza-te

Oregon 650 are inclusa o busola electronica in 3 axe cu accelerometru pentru compensarea inclinarii, care-ti arata incotro te indrepti chiar si atunci cand stai nemiscat si nu o tii perfect orizontala. Altimetrul sau barometric urmareste schimbarile in presiunea atmosferica pentru a determina altitudinea cu precizie si poti chiar sa-l foloseste pentru a afisa schimbarile de presiunea de-a lungul timpului, care-ti permit sa fii atent la modificarile in starea vremii. Si cu ajutorul receptorului sau de inalta sensibilitate de sateliti GPS si GLONASS cu capabilitati WAAS/EGNOS si tehnologia HotFix® pentru predictia pozitiei satelitilor, Oregon 650 localizeaza pozitia ta mai repede si mai precis si o pastreaza chiar in paduri dese si in vai adanci.

Dubleaza-ti Puterea

Inafara performantei sale fara egal care atinge pana la 16 ore de functionare continua noul Oregon 650 dispune de sistemul nostru dual de baterii optimizat pentru exterior. Vei avea optiunea sa reincarci pachetul de acumulatori NiMH (nu este inclus) sau sa folosesti baterii traditionale AA in cazul in care nu exista posinilitatea de incarcare — Pachetul NiMH se incarca automat oridecate ori aparatul este conectat la o sursa externa de curent.

Fotografii de Calitate

Acum nu mai trebuie sa iei cu tine un aparat foto in plus pentru a face fotografii de calitate. Camera foto digitala de 8 megapixeli cu autofocus inclusa in Oregon 650 culege imagini demne de impartasit. Si fiecare imagine are un geotag al locatiei unde a fost facuta permitandu-ti sa navighezi inapoi exact la locul respectiv in viitor. Apoi poti impartasi imaginile de pe Oregon 650 prin USB cu toti prietenii tai prin intermediul Garmin Adventures, noua comunitate online de impartasire de aventuri. Pentru mai mult spatiu de stocare, introduceti un card microSD™; puteti chiar vizualiza imagini de pe alte dispozitive cu ajutorul vizualizatorului de imagini din Oregon.

Impartaseste Wireless

Impartaseste informatiile despre activitatile tale, inclusiv waypoint-uri, rute si track-uri cu prietenii si familia prin intermediul smartphone-ului tau si verifica daca exista Garmin Adventures in apropierea pozitiei unde te afli. In plus, cu ajutorul Oregon 650 poti impartasi waypoint-uri, track-uri, rute si geocache-uri de pana la 50 de ori mai repede cu alte dispozitive fara fir compatibile de la Garmin.

Adauga Harti

Adaugarea de harti suplimentare in Oregon este usoara. Incarca hartile noastre Ordnance Survey® 1:50k Garmin GB Discoverer™ sau alege 1:25k Ordnance Survey maps Birdseye™ Select si purcede la drum. Foloseste cardurile noastre preincarcate BlueChart® g2 pentru o zi grozava in largul marii sau incarca harti pentru drumuri City Navigator sau Atlasul Digital al Romaniei-RO.A.D. 2014.20 cu rutare pas-cu-pas pe drumuri ( a se vedea fila harti pentru harti compatibile). Adauga imagini din satelit la hartile tale cu ajutorul imaginilor Birdseye™ Satellite (este necesar un abonament).

Incarca milioane de Geocache-uri

Nu mai este nevoie sa le cauti, sa le alegi si sa le planifici, doar descarca-le pe toate odata. Oregon 650 poate sa stocheze un numar urias de geocache-uri. Nu doar o mie, nu doar un milion. Patru Milioane. Descarca fiecare cache de pe OpenCaching.com. Incarca cache-urile de pe GkSK vor fi acolo, fara hartie, pentru fiecare cache. Citeste descrierile complete, spilurile si inregistrarile. Vizualizeaza fotografiile cache-urilor. Filtreaza cache-urile dupa marime, teren, dificultate si tip. Conecteaza-te la cache-uri care au activata tehnologia chirp™. Inregistreaza-ti jurnalele in teren. Fa-le pe toate. Oregon 650 nu are vreo limita.

Planificati urmatoarea Calatorie

Profita la maxim de aventurile tale cu ajutorul BaseCamp™, softul gratuit de la Garmin pentru planificarea calatoriilor. BaseCamp este mediul perfect pentru a-ti pregati calatoriile cu harti, waypoint-uri, track-uri si rute inainte sa pleci si dupa ce te-ai intors pentru a crea Garmin Adventures extraordinare pe care sa le impartasesti cu prietenii, familia sau partenerii de explorari. Software-ul afiseaza datele hartii topografice in2-D sau 3-D pe ecranul computerului tau, inclusiv curbe de nivel si profile de altitudine.

PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
649 796 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: electronice - electrocasnice - aparate foto

PRODUSE ASEMANATOARE CU NAVIGATOR GPS GARMIN OREGON 650 NEGRU - GRI

Navigator portabil Garmin Oregon 600 NegruNavigator portabil Garmin Oregon 600 Negru
Navigator portabil Garmin Oregon 600 Neg...
Navigator portabil Garmin Oregon 600 Negru Din momentul in care cuibaresti pe 600 in mana ta esti gata sa intri in ...
RON 1753.99
Navigator GPS Garmin Oregon 650t Negru - GriNavigator GPS Garmin Oregon 650t Negru - Gri
Navigator GPS Garmin Oregon 650t Negru -...
Navigator GPS Garmin Oregon 650t Negru - Gri Din momentul in care cuibaresti pe 650t in mana ta esti gata sa intri in ...
RON 2398.2
Navigator handheld Garmin Oregon 600t NegruNavigator handheld Garmin Oregon 600t Negru
Navigator handheld Garmin Oregon 600t Ne...
Navigator handheld Garmin Oregon 600t Negru Noua serie GPS Oregon rezistenta la apa si la elemente " mai multe ...
RON 2074.95
Navigator portabil Garmin Monterra NegruNavigator portabil Garmin Monterra Negru
Navigator portabil Garmin Monterra Negru
Navigator portabil Garmin Monterra Negru Monterra este echipat cu un afisaj optimizat pentru exterior realizat din ...
RON 3104.41
GPS portabil Garmin Monterra NegruGPS portabil Garmin Monterra Negru
GPS portabil Garmin Monterra Negru
GPS portabil Garmin Monterra Negru Monterra este echipat cu un afisaj optimizat pentru exterior realizat din sticla ...
RON 2954
Navigator Portabil Garmin Montana 650 GriNavigator Portabil Garmin Montana 650 Gri
Navigator Portabil Garmin Montana 650 Gr...
Navigator Portabil Garmin Montana 650 Gri Iata acum un GPS portabil pentru trei activitati cât se poate de diferite. ...
RON 2333.66
GPS Portabil Garmin Montana 650 GriGPS Portabil Garmin Montana 650 Gri
GPS Portabil Garmin Montana 650 Gri
GPS Portabil Garmin Montana 650 Gri Iata acum un GPS portabil pentru trei activitati cât se poate de diferite. Chiar ...
RON 2333.66
Navigator Portabil Garmin Montana 600 Gri - PortocaliuNavigator Portabil Garmin Montana 600 Gri - Portocaliu
Navigator Portabil Garmin Montana 600 Gr...
Navigator Portabil Garmin Montana 600 Gri - Portocaliu Iata acum un GPS portabil pentru trei activitati cât se poate de ...
RON 2023.49
GPS Portabil Garmin Montana 600 Gri - PortocaliuGPS Portabil Garmin Montana 600 Gri - Portocaliu
GPS Portabil Garmin Montana 600 Gri - Po...
GPS Portabil Garmin Montana 600 Gri - Portocaliu Iata acum un GPS portabil pentru trei activitati cât se poate de ...
RON 2023.49

NAVIGATOR GPS GARMIN OREGON 650 NEGRU - GRI ESTE LISTAT IN: