Inscrie firma »

S********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S********************

Brandul Semtop apartine societatii Semconsult Top S.R.L. Compania este o societate cu capital privat infiintata in anul 2012 de catre o echipa manageriala cu o experienta de peste 25 de ani in domeniu agricol. Semconsult Top isi desfasoara activitatea in urmatoarele domenii: agricultura, comert si prestari servicii.
Compania detine in acest moment 3 ferme de productie:
Ferma vegetala Tabara
Ferma legumicola Tabara
Ferma zootehnica Bivolari
Datorita profesionalismului si seriozitatii demonstrate, firma a devenit in timp foarte scurt un partener important pentru cele mai mari companii de producere seminte si pesticide pentru agricultura, precum Monsanto, Pioneer, KWS, Syngenta, BASF, Bayer, etc.
Serele Semtop
Semconsult Top a inceput un proces de diversificare a activitatii de productie in vara anului 2013 alegand ca tinta piata legumelor. Astfel au fost construite 2 sere ultramoderne, in suprafata totala de 3 ha pentru producerea in spatiu protejat a legumelor cu o capacitate totala de productie de 1.300-1.500 tone anual.
Serele respecta normele europene de productie, utilizand ultima tehnologie europeana in domeniu. Compania de asemenea detine spatii de presortare si ambalare si in plus un spatiu frigorific modern pentru pastrarea in bune conditii a productiei recoltate, inainte de a fi livrata clientilor nostrii.
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
585 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: TOMATE - ROSII - PRODUCATOR ROSII IN SERE

ULTIMELE PRODUSE ALE SC SEMCONSULT TOP SRL

Oferta firmei SC SEMCONSULT TOP SRL nu contine nici un produs sau serviciu