Inscrie firma »

S********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S********************

Sunrise Design este o societate romaneasca, firma a fost infiintata in anul 2014 dar am inceput sa profitam de experienta cumulata de peste 14 ani in domeniu renovarilor si amenajarilor interioare si a amenajarilor exterioare. Suntem profesionisti pregatiti, dinamici si pasionati pentru ceea ce facem. Transparenta modului nostru de lucru nu va poate garanta decat siguranta si eficienta.Suntem specializati in lucrari de finisaje din domeniu amenajarilor interioare si a amenajarilor exterioare.Suntem o echipa tanara si dornica de a pune in aplicare noile tendinte si tehnologii de pe piata amenajarilor interioare si exterioare.
Dorim sa ne impunem prin calitatea serviciilor oferite, respectarea si rapiditatea termenelor de executie. Odata inceputa o lucrare putem rezolva toate aspectele tehnice, fara a fi nevoie sa apelam la terte societati reducand astfel costurile de executie.
Negociem, ne adaptam si oferim solutii la cele mai convenabile tarife, pastrand insa standardul de calitate.
Calitate, profesionalism, rapiditate, pret si seriozitate astfel incat dumneavoastra sa fiti multumit de serviciile noastre.
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
65 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: amenajari interioare - pardoseli pvc - mocheta

ULTIMELE PRODUSE ALE SC SUNRISE DESIGN SRL

Oferta firmei Sc Sunrise Design Srl nu contine nici un produs sau serviciu