Inscrie firma »
 

Prezentare S*******************

Compania MENTOR ENERGY S.R.L. este importatorul produselor Camelion si arcas pentru Romania.

Gama de repere este foarte variata, cuprinzand atat produse de larg consum cum ar fi BATERIILE ALKALINE, SUPER HEAVY DUTY, BECURILE ECONOMICE, LANTERNE, PRELUNGITOARE, ACUMULATORI, INCARCATOARE cat si produse speciale ca BATERII PENTRU TELECOMENZI AUTO, PENTRU APARATE AUDITIVE, PENTRU CEASURI,CANTARE ELECTRICE si multe altele.

Prezenta produselor noastre in Romania dateaza din urma cu 10 ANI, in Europa fiind prezente de peste 20 ANI, ca unul dintre pionii importanti in piata bateriilor de consum.

Bazandu-se pe linii de productie proprii atat pentru baterii, acumulatori si incarcatoare cat si pentru becuri economice si
prelungitoare, CAMELION a reusit sa castige piata europeana de profil, atuurile noastre majore fiind RAPORTUL CALITATE / PRET avantajos, DESIGNUL PLACUT al produsului si al ambalajului cat si implemantarea noilor tehnologii, folosirea metodelor de captare, inmagazinare si folosirea TEHNOLOGIEI SOLARE, nepoluante.

Daca produsele noastre au legatura cu activitatea si interesele dumneavoastra, am fi foarte incantati sa punem bazele unei viitoare colaborari.
PREZENTARE S*******************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************
345 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: BATERII - LANTERNE - PRELUNGITOARE

ULTIMELE PRODUSE ALE SC MENTOR ENERGY SRL

Oferta firmei SC MENTOR ENERGY SRL nu contine nici un produs sau serviciu