Inscrie firma »

M**************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare M**************************

Nu ne propunem sa va \" adormim \" cu detalii stufoase despre cat de buni si extraordinari suntem noi in ceea ce facem. Vrem doar sa va aratam ca ne plac lucrurile facute bine, calitatea si satisfactia clientului.
Misiunea noastra: Solutii exacte, potrivite necesitatilor si bugetelor, promptitudine si calitate in executie. Echipa noastra: Tanara dar si experimentata ( toti sefii nostri de echipa sunt frigotehnisti cu peste 8 ani experienta in lucrari de climatizare si instalatii aer conditionat ), dinamica dar si atenta la detalii, dornica de a raspunde cerintelor si asteptarilor, dar si gata de a oferii solutii alternative care sa creasca plusvaloarea si calitatea prestatiei.
Principiile noastre: Profesionalism si creativitate, atentia si grija fata de client, flexiblitatea, implicarea deplina inca de la stadiul de cerere oferta.

SERVICII: instalari si montaje echipamente si instalatii de aer conditionat cu destinatie rezidentiala ( tip split, multisplit, caseta, duct, convertibile, etc.); instalari si montaje echipamente si instalatii de aer conditionat cu destinatie industriala ( tip multisplit, caseta, duct, covertibile, coloane, Fd/FdX, FJM, CAC ON-OFF, MultiV/DVM, etc.); service in garantie pentru instalatii de aer conditionat PANASONIC, SAMSUNG, DAEWOO; service si intretinere echipamente si instalatii aer conditionat in postgarantie; lucrari specifice sisteme ventilatie si aer curat, deumidificare, tubulaturi.
PREZENTARE M**************************
MEMBRU
GRATUIT
M**************************
281 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
M**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: aer conditionat - service - instalare

ULTIMELE PRODUSE ALE MULTIPLEX CLIMA COMPANY SRL

Gree NEW CHANGE G10 GWH09KF 9000 BTU InverterGree NEW CHANGE G10 GWH09KF 9000 BTU Inverter
Gree new change g10 gwh09kf 9000 btu inverter
Tehnologia de control in joasa frecventa tip inverter dezvoltata independent de producator nu numai ca a rezolvat ...
RON 1398.00