Inscrie firma »
 

Prezentare S******************

Calitatea noastra: totul sta in ingrediente. Ce se intampla atunci cand combinati mai mult de 15 ani de experienta de copt cu ingrediente atent selectate? Daca vrei sa afli, trebuie doar sa incerci unul din produsele noastre.


Biscuiti facuti cu pasiune
Biscuitii Phoenix sunt facuti cu multa pasiune. Phoenix si-a inceput activitatea in 1995 ca o afacere complementara. Incepand cu 2008 afacerea a fost preluata de o echipa tanara si dinamica dornica de a aduce brandul Phoenix pe o pozitie onorabila in topul producatorilor de biscuiti.
Astfel, gustul inconfundabil al biscuitilor Phoenix a fost imbunatatit in mod constant lucru ce a contribuit la ceea ce este compania astazi: o afacere moderna si de succes.

Lider pe piata regionala
Brandul Phoenix este lider de piata in Braila si unul dintre cei mai importanti furnizori de biscuiti din S-E Romaniei. Obiceiurile si comportamentul consumatorilor se pot schimba in mod constant. Pentru a pastra pozitia de lider pe piata trebuie sa detectam aceste schimbari si sa identificam tendintele pietii prin cercetari intensive si metode de analiza moderne.

Ne situam la nivel inalt datorita standardelor de calitate
Accentul in toate domeniile de afaceri se pune pe calitate. Succesul Phoenix se datoreaza faptului ca se bazeaza pe calitatea atat a produselor oferite cat si pe calitatea imaginii companiei ca producator de brand.
Standardele de calitate sunt respectate inca de la alegerea materiei prime mergand pana la prelucrare, ambalare si livrarea produselor .
Calitatea la Phoenix nu se limiteaza doar la produse ci se refera si la personal. Cand vine vorba de recrutare, ne orientam clar catre \" ego-uri mari\" si ii cautam pe cei cu calitati puternice de lider, training excelent si minti creative. Managerii si personalul nostru au acreditari deosebite si sunt cei mai buni in domeniile in care profeseaza.

Vom indulci viata
In responsabilitatea sa sociala ca furnizor de biscuiti de inalta calitate Phoenix Ind actioneaza in conformitate cu principiile de afaceri de baza si standardele de calitate.
Calitatea este o obligatie de Management, o obligatie a angajatilor, dar si una care se bazeaza pe fiecare colaborare dintre Phoenix Ind cu clientii si furnizorii sai.
Din dorinta de a reusi, din pasiunea pusa in actiunile noastre si un brand puternic vom continua sa satisfacem nevoile consumatorilor si vom oferi un nou impuls - adevarata misiune a companiei: \"Noi vom indulci viata ta!\" .

Produsele noastre sunt ideale pentru gustari mici sau mari. Cu cafea sau ceai. Singur sau impreuna cu cineva. Indulceste fiecare moment pentru tine sau prietenii tai consumand varietatea de biscuiti Phoenix.
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
184 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: biscuiti - eugenii - phoenix

ULTIMELE PRODUSE ALE SC PHOENIX IND S.A.

Oferta firmei SC Phoenix ind s.a. nu contine nici un produs sau serviciu
SC PHOENIX IND S.A. ESTE INSCRISA IN