Inscrie firma »

S*********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*********************

Descriere

Advanced Health este furnizorul numarul 1 in Romania pentru vanzarea si distribuirea de echipamente si aparatura medicala wireless pentru uz profesional si domestic, echipamente ce contribuie semnificativ la usurarea monitorizarii starii de sanatate, impreuna cu dispozitivele mobile (smartphones, laptop-uri, cloud devices). Din 2014, Advanced Health este reprezentantul oficial al iHealth Labs Inc. in Romania si Republica Moldova.
Niciodata nu a fost mai simplu si mai inteligent sa ai grija de sanatatea ta!

Viziune

Pe masura ce tehnologia avanseaza din ce in ce mai mult, Advanced Health incearca sa integreze tehnologia mobila cu cele mai noi dispozitive pentru monitorizarea sanatatii. Acum totul este mai usor, atat pentru utilizatorii domestici cat si pentru medici. Monitorizarea starii de sanatate poate fi facuta acum oricand si oriunde, rezultatele testelor si rapoartele putand fi trimise direct prin e-mail medicului curant, fara a mai fi necesare deplasari dese la cabinetul medical pentru un control amplu. Pentru medici, dispozitivele functioneaza ca o metoda extrem de utila ce face orice investigatie mai prietenoasa, eficienta si de mai scurta durata. Credem cu tarie in inovatia tehnologica, inovatie care in domeniul medical este din ce in ce mai accelerata, in beneficiul tuturor utilizatorilor.

Promisiune

Produsele comercializate de Advanced Health isi propun sa faca viata mai usoara tuturor utilizatorilor, oferind mai mult timp liber, mai mult control si un rol mai activ in monitorizarea starii de sanatate.

Intotdeauna in pas cu vremurile, Advanced Health promite tuturor clientilor sai un acces rapid si facil la cele mai noi tehnologii din domeniul medical, astfel incat diagnosticarea pacientilor sau monitorizarea starii generale de sanatate sa fie mai rapida, mai complexa si mai accesibila. Niciodata nu a fost mai simplu si mai inteligent sa ai grija de sanatatea ta!
PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
145 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: iHealth - AdvancedHealth - health

ULTIMELE PRODUSE ALE SC ADVANCED HEALTH SRL

Oferta firmei SC Advanced Health SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC ADVANCED HEALTH SRL ESTE INSCRISA IN