Inscrie firma »

S************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S************************

Infiintata in februarie 2002, este o firma cu capital privat integral romanesc ce isi desfasoara activitatea in domeniul vanzarii echipamentelor IT si a produselor complementare de orice tip .
Firma se afla in primele 3 pozitii pe piata locala , iar datorita faptului ca activam prin showroom chiar de la infiintare , cautarile specifice pe Google , ne plaseaza pe primul loc , in mod natural .
Infiitarea acestei firme ,a avut la baza pasiunea pentru lumea calculatoarelor ,precum si nisa foarte interesanta , din acel an.
Activitea noastra , se desfasoara in principal , in cadrul magazinului de retail , localizat in centrul orasului . Spun \"principal\" , deoarece in ultimul timp am dezvoltat si o platforma de vanzari on-line.
Datorita locatiei alese , ne-am adresat preponderent persoanelor fizice . In mod natural , in timp am dezvoltat relatii stabile cu firme de marimi deferite , din oras si judet .
Inca de la inceputul activitatii , am incercat sa oferim clientilor nostri , produse bune si servicii personalizate , pentru a face \"diferenta\" . Am dorit sa imbinam armonios si eficient , vanzarea echipamentelor , oferta de servicii de consultanta in achizitionare, precum si activitatile de service si mentenanta . Defapt , certitudinea care a stat la baza activitatii noastre , a fost si ramane , aceea ca , satisfactia reciproca este temelia unei relatii de durata .
Pornind de la aceste principii si adaugand consecventa muncii noastre , am derulat o activitate dinamica si prospera . Dar oare ce te poate implini mai mult decat munca bine facuta ?
Cei peste 12 ani de experienta in domeniu, oferta bogata, politica de preturi surprinzatoare si profesionalismul serviciilor de reparatii electronice fac din firma noastra un \"nume\" pe plan local
Suntem un colectiv relativ tanar, generator de idei constructive, aflat in permanenta interactiune si urmarind satisfacerea in totalitate a cerintelor clientilor prin serviciile de calitate prestate in folosul acestora.
Acest lucru este posibil gratie calificarii, ambitiei si orientarii catre nou a colectivului nostru de specialisti, precum si datorita:
- Practicilor de negociere orientate spre satisfacerea clientului;
- Oferirea de proiecte \"la cheie\" in pachet complet de servicii (hardware + software + mentenanta);
- Gasirea de facilitati financiare pentru serviciile oferite (rate in magazin sau contracte de leasing).

Echipa noastra dispune de personal de specialitate cu o solida pregatire profesionala, experimentat si motivat de realizarile obtinute si de perspectivele existente. Echipa noastra are un numar de 7 angajati cu urmatoarea pregatire profesionala : 1 inginer mecanica fina , 3 ingineri electronisti , 2 economisti , 1 ajutor programator . Ca si vechime in firma , excluzand 1 inginer electronist ,toti ceilalti au o vechime de 6 pana la 10 ani .
Alte informatii:
Numarul angajatilor: 7
Capital social: 3000 lei
Cifra de afaceri an 2013 : 1694905 lei
Obiectivul permanent al grupului managerial il constituie:
Reinvestirea profitului - in perioada 2007 - 2009 am construit sediul social al firmei .
Dezvoltarea pe piata prin metode ca :
- Promovarea imaginii prin publicitate in cataloage de specialitate si a manifestarilor organizate la nivel local si national , prin listarea pe comparatoare de pret si campanii locale pe Facebook .
- Marirea pietei de desfacere prin incheierea de contracte de parteneriat cu noi distribuitori.
3 . Produsele oferite si Parteneriate de referinta
Magazinul nostru beneficiaza de un stoc variat de componente pentru calculator , laptop-uri , aparate foto Nikon , produse software .
Avem incheiate contracte de distributie cu :
Asbis Romania , Elkotech Romania , Nod Distribution , Skin Media , Producton , Scop Computers , R.H.S.Company , Royal Computers , MB Distribution , s.a.
De asemenea , prin acesti distribuitori , am obtinut statutul exclusivist de : TOSHIBA TRUSTED PARTNER , ASUS PARTNER , NIKON PARTNER , INTEL GOLD PARTNER , MICROSOFT PARTNER , PARTENER CERT DIGITAL .
4 . Lucrari de referinta
Cele mai ample contracte executate de de-a lungul timpului, au avut si au inca, ca beneficiari directi, institutii ca :
Consiliul Local Pitesti ;
Spitalul de Pediatrie Pitesti ;
Centrul de Diagnostic Pitesti ;
Politia Judeteana Arges ;
Politia Locala Pitesti .

Pentru anul 2014 , am deschis o linie noua de comert , beneficiari de contracte pe fonduri europene , cum ar fi :
ARTCAD PROIECT DIGITAL ;
ASOCIATIA PRO EURO DEZVOLTARE-APED ;
WORLD HOME CONSULT ;
TOPO PROFI GEOFAM ;
GLOBAL CADASTRU SOLUTION .
PREZENTARE S************************
MEMBRU
GRATUIT
S************************
324 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: laptopuri - service calculatoare - calculatoare Pitesti

ULTIMELE PRODUSE ALE SC ELECTRONIC LION S.R.L.

Oferta firmei SC Electronic Lion S.R.L. nu contine nici un produs sau serviciu
SC ELECTRONIC LION S.R.L. ESTE INSCRISA IN