Inscrie firma »
 

Prezentare S****************

Doi tineri ambitiosi, seriosi si optimisti, aceasta este povestea Bebis tex. Ne-am cunoscut in anul 4 la aceeasi facultate la care studiam amandoi, facultatea de Textile Pielarie si Management Industrial. Doi ani mai tarziu, cand am terminat masteratul, ne-am casatorit. In tot acest timp am lucrat la ceea ce azi poarta numele de Bebis Tex. Aici aplicam tot ceea ce facultatea si experienta ulterioara ne-au invatat. Credem in viitorul Romaniei, al tinerilor care au decis sa ramana in tara si sa faca tot ce pot pentru binele nostru, al tuturor.

Noi, Adrian si Elena Chelariu, alaturi de angajatii nostri, confectionam produse de calitate, pe care le comercializam momentan in magazinul nostru din Iasi, cat si online. Pe viitor, ne propunem sa ajungem unul din cei mai mari furnizori de hainute pentru copii. Ne dorim ca banii si capitalul romanesc sa ramana aici unde ii sunt locul, in Romania.

In prezent fabricam colectii cu un design propriu care satisface necesitatile atat de confort dar si de functionalitate a produselor de imbracaminte pentru bebelusi care sunt deosebit de sensibili.De aceea toate articolele fabricate pentru bebelusi: bonete, bavete, body, salopete, pantaloni cu botoc, pieptarase, costume de corp si altele, sunt din bumbac 100%, de buna calitate, hipoalergice si foarte confortabile.

Pentru copiii de gradinita si scoala, confectionam produse uzuale cum ar fi: pijamale de copii, treninguri de baieti si fete, malete, bluze, colanti, rochite si multe alte produse, realizate din materiale care respecta cerintele date de destinatia produsului, astfel pentru colanti se folosesc materiale elastice, pentru maiouri si chilotei folosim numai bumbac 100% datorita proprietatilor acestuia.

Ne completam gama cu produse destinate camerei copilului cum ar fi lenjerii, paturele, scutece, saltelute, pilote si altele toate din materiale de cea mai buna calitate, dar venim si in intampinarea cerintelor parintilor pentru costume de carnaval, serbari si alte activitati scolare.

Incearca si tu produsele noastre! Suntem bucurosi sa te avem ca prieten al magazinului nostru.

Pe curand!
PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
695 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: haine copii - hainute bebelusi - producator haine copii

ULTIMELE PRODUSE ALE SC BEBIS TEX SRLD

Oferta firmei SC Bebis Tex SRLD nu contine nici un produs sau serviciu