Inscrie firma »
 

Prezentare S**********

La CELCO credem in viitorul constructiilor din BCA. Cu angajamentul nostru catre cercetare si dezvoltare, am ajutat la transformarea acestui produs unic si versatil, in sistemele moderne de constructie pe care le avem astazi.

Investitorii, arhitectii si constructorii se confrunta zilnic cu decizii dificile privind materialele potrivite pentru a simplifica si grabi procesul de constructie al carui rezultat trebuie sa fie o cladire sigura, atractiva, moderna si eficienta energetica.

Adoptata ca metoda preferata de constructie in majoritatea Europei, constructia cu BCA a devenit un standard pentru cladiri moderne, rezistente si eficiente energetic. In ultimii ani discutiile despre constructii s-au indreptat catre sustenabilitatea cladirilor din punct de vedere energetic. Prin calitatile sale intrinseci, BCA CELCO este materialul de zidarie perfect echipat sa raspunda cerintelor de economisire a energiei, ce au fost cuprinse in Planul Uniunii Europene pentru Eficientizarea Consumului de Energie din 2011 care prevede ca, pana in 2020, toate constructiile noi sa consume cantitati minime de energie. Acest criteriu va obliga selectia materialelor de zidarie al caror ciclu de viata este unul sustenabil si care contribuie activ la reducerea consumului energetic al cladirii finite.

Raspunsul la aceste solicitari incepe cu zidaria din BCA. BCA-ul produs de CELCO imbina calitati de izolare termica neintrecute de alt material de zidarie, cu rezistente la compresiune superioare standardelor aplicabile. Foarte simplu de pus in opera, BCA CELCO prezinta marele avantaj de a fi usor, grabind si eficientizand procesul de constructie.
PREZENTARE S**********
MEMBRU
GRATUIT
S**********
84 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: BCA - Adezivi

ULTIMELE PRODUSE ALE SC CELCO SA

Oferta firmei SC Celco SA nu contine nici un produs sau serviciu