Inscrie firma »

S****************************************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S****************************************************

Noi stim ca in Ziua, in care vei spune "DA" si vei pasi in fata altarului, la bratul alesului, este, cu siguranta, cea mai importanta zi din viata ta.
Ca orice mireasa, noi ne dorim ca in aceasta zi totul sa fie perfect, pentru ca nimeni si nimic sa nu-ti strice fericirea. Evident, pentru aceasta ocazie speciala una dintre cele mai importante decizii pentru orice mireasa este alegerea rochiei de mireasa, care va ramane mereu cel mai controversat subiect din cadrul nuntii.
Noi ne ridicam, la nivelul asteptarilor Dumneavoastra si va ajutam in gasirea rochiei de mireasa, cu care veti atrage toate privirile celor din jur, ramanand in mintea invitatilor drept cea mai frumoasa mireasa intalnita.
Din acest motiv am creat pentru tine Salon Mylli's din Salonta, unde gasesti o gama larga de rochii de mireasa, rochii de seara/ocazie extravagante, moderate sau simple,cocktail, rochii de nasa, rochii de miresici si rochii pentru mame si soacre,domnisoare de onoare la vanzare dar si la inchiriat. Ca si mireasa beneficiezi de accesorii (voal, tiara, manusi, bolero, evantai, etc) inchiriate gratis, indiferent de optiunea ta pentru rochia de mireasa inchiriata.
Salon Mylli's pune la dispozitie o gama uluitoare de rochii de mireasa, lucrate de designeri de peste hotare, la cea mai buna calitate. Noi va oferim consultanta vestimentara gratuit.
PREZENTARE S****************************************************
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Rochii Mireasa/Seara - Accesorii - Invitatii nunta/botez

ULTIMELE PRODUSE ALE STRAPEC MILKA - SALON MILKA INTERPRINDERE INDIVIDUALA

Rochii de MireasaRochii de Mireasa
Rochii de mireasa
Noi stim ca in Ziua, in care vei spune "DA" si vei pasi in fata altarului, la bratul alesului, este, cu siguranta, cea ...