Inscrie firma »
F************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Articular Protect 250 cps 550 mg/caps

Articular Protect 250 cps 550 mg/caps

Tip produs: articulatii sanatoase | sistem osos
 

Prezentare Articular Protect 250 cps 550 mg/caps

PROMO - Articular Protect 250 capsule + Articular Protect 60 capsule - 250 RON!

Acest produs este special conceput pentru menþinerea sãnãtaþii articulaþiilor. Eficient în durerilor articulare ºi reducerea inflamaþiilor. Îmbunãtãþeºte circulaþia sanguinã la nivelul local, ajutând în aceaºi mãsurã ºi la refacerea lichidului sinovial (lichid ce lubrefiazã articulaþiile).

Cei ce deja au suferit de dureri ale articulaþiilor, pot recurge la prevenirea reapariþiei acestora apelând la Articular Protect care, datoritã compoziþiei sale ºi ingredienþilor conþinuþi, scade rigiditatea articulatiilor si îmbunãtãþindu-le mobilitatea într-un mod semnificativ.

De asemenea, reduce durerile ce sunt legate osteoartritei ºi influenþeazã benefic în recuperarea articularã survenitã în urma traumatismelor sistemului de locomoþie.

Sportivii, atleþii, maseorii, culturiºtii ºi alte categorii care iºi folosesc mult articulaþiile, beneficiazã în urma folosirii produsului Articular Protect, datoritã efectelor benefice asupra cazurilor de suprasolicitare mecanicã pe care acesta le are în cazurile de suprasolicitare mecanicã a acestora.

Articular Protect, un remediu excelent în ceea ce privește afecțiuni precum reumatismul și artroza cunoscute sub numele de afecțiuni articulare degenerative și care devin probleme din ce în ce mai serioase pentru cei trecuți peste 40 de ani și nu numai.

Conținutul produsului Articular Protect este compus din metilsulfonilmetan (MSM), glucozaminã ºi Harpagophytum procumbens sau Gheara-diavolului.

Din componența mineralã ce se gãsește în organismul uman, sulful este al patrulea mineral și joacã un rol esențial în derularea proceselor de creștere și regenerare din componenþa organismului. Metilsulfonilmetanului (MSM) este o sulfurã nemetalicã gãsitã foarte des în naturã și cu ajutorul acesteia se realizeazã tratarea articulațiilor și afecțiunilor de la nivelul acestora. MSM-ul prezintã efecte benefice și fațã de starea generalã a sãnãtãții și înafarã de tratarea articulațiilor, MSM-ul ajutã la reducerea stresului, prevenirea stãrilor de anxietate prin mãrirea capacitãții organismului uman de a produce insulina și dând un impuls aminoacizilor, vitaminelor, antioxidanților și vitaminelor.

Al doilea conținut al produsului Articular Protect, glucozamina, poate fi administratã pe termen lung deoarece este parte integrantã din compoziþia cartilajului Glucozamina nu genereazã efecte secundare asupra organismului și ajutã la menținerea sãnãtãții acestuia prin oprirea erodãrii și reconstrucția cartilajului. Glucozamina reprezintã un ajutor în tratarea bolilor reumatice degenerative cum ar fi osteoartrita, coxartroza, artrita, artroza, gonartroza, coxartroza etc.

Gheara-diavolului (Harpagophytum procumbens) eliminã durerile ºi inflamaþiile coloanei vertebrale ce apar la nivelul acesteia ºi ce sunt cauzate de spondilozã, sciaticã sau lumbago.Pacienþii participanþi la aceste studii au experimentat o au reducere a durerilor ºi au recurs la doze mai reduse de calmante de sintezã. Articular Protect uneºte beneficiile efectelor ale acestor 3 elemente, rezultând o soluþie în tratarea articulaþiilor de o excepþionalã eficienþã oferind in acelaºi timp ºi protecþie sporitã cartilajelor. Colnlutzii ºi recomandãri cu privire la produsul Articular Protect sunt ca este o soluþie eficientã în prevenþia, tratarea sau ameliorarea urmãtoarelor afecþiuni:

1. Reumatism 2. Artrita 3. Osteoartrita 4. Artroza 5. Coxartroza 6. Gonartroza 7. Poliartrita reumatoida 8. Spondiloza 9. Spondilita anchilozanta 10. Discopatie lombara 11. Displazie cervicala 12. Scolioza 13. Osteomielita acuta 14. Tuberculoza osteoarticulara 15. Rahitism 16. Guta

Articular Protect ajutã inclusiv la vindecarea sau ameliorarea durerilor provocate de traumatisme rutiere, casnice sau sportive.

Studii efectuate în Marea Britanie au concluzionat cã, în cele mai multe dintre cazuri, chirurgia nu amelioreazã durerile articulare de aceea, remediile naturiste pentru aceste afecþiuni sunt tot mai importante ºi necesare.
PREZENTARE F**************************
MEMBRU
GRATUIT
F**************************
24 901 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
F**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: remedii bio - produse medicinale - tratamente naturale

PRODUSE ASEMANATOARE CU ARTICULAR PROTECT 250 CPS 550 MG/CAPS

Articular SinergicArticular Sinergic
Articular Sinergic
Este un produs natural care este destinat imbunatatirii flexibilitatii articulatiilor si protejarii acestora. Produsul ...
RON 150
Abexine - gel cu miere de albine si gel mentolatAbexine - gel cu miere de albine si gel mentolat
Abexine - gel cu miere de albine si gel ...
Detalii:    Simti cum articulatiile inflamate iti fac ziua un chin? Artrita urica te tine imobilizat la pat zile ...
RON 165
Gel antireumatic Puterea Ursului plante BIO KrauterGel antireumatic Puterea Ursului plante BIO Krauter
Gel antireumatic Puterea Ursului plante ...
Prezentare Gelul antireumatic cu plante BIO Krauter, Puterea Ursului, este renumit pentru efectul sau rapid prin care ...
RON 30
Gel antireumatic Puterea Ursului cu plante BIO KrauterGel antireumatic Puterea Ursului cu plante BIO Krauter
Gel antireumatic Puterea Ursului cu plan...
Prezentare Gelul antireumatic cu plante BIO Krauter, Puterea Ursului, este renumit pentru efectul sau rapid prin care ...
RON 47
Serra MaxSerra Max
Serra Max
   Serra Max este un supliment alimentar care sprijina sistemul imunitar si care s-a dovedit a fi eficient in ...
RON 89
Trioncolinat 2Trioncolinat 2
Trioncolinat 2
Detalii Trioncolinat 2 este un supliment natural, care este fabricat dintr-o serie de plante esentiale care au diferite ...
RON 250
Noni BionaturaPlusNoni BionaturaPlus
Noni BionaturaPlus
O planta "magica" ce este folosita dintotdeauna pentru vindecarea miraculoasa a bolilor de catre Kahuna, vindecatorii ...
RON 170
Gano Tea SOD (100% natural)Gano Tea SOD (100% natural)
Gano Tea SOD (100% natural)
Un amestec perfect de sanatate si gust Ganotea Sod (super oxid dismutaza) este o bautura obtinuta din ceai de Rooibos ...
RON 44
Noni BionaturaPlusNoni BionaturaPlus
Noni BionaturaPlus
O planta “magica” ce este folosita dintotdeauna pentru vindecarea miraculoasa a bolilor de catre Kahuna, ...
RON 170

ARTICULAR PROTECT 250 CPS 550 MG/CAPS ESTE LISTAT IN: