Inscrie firma »
F************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Noni BionaturaPlus

Noni BionaturaPlus

 

Prezentare Noni BionaturaPlus

O planta “magica” ce este folosita dintotdeauna pentru vindecarea miraculoasa a bolilor de catre Kahuna, vindecatorii hawaiieni, Noni, fructul ce se mai numeste si “arborele ce inlatura durerea de cap“, “arborele vietii” sau “fructul ce ucide durerea“.

Obtinerea sucului de noni!

Fructele de noni sunt culese si spalate cu ajutorul unor utilaje speciale. Dupa uscarea acestora, urmeaza a fi asezate, la “odihna”, in rezervoare mari unde, in interiorul acestora, soarele sa bata pentru cateva saptamani. Odata cu acest procedeu, zaharina din fruct prinde a fermenta datorita prezentei in coaja a bacteriilor naturale, asemanator cu fermentatia din cazul strugurilor.

Prin acest proces de fermentatie, sucul de noni devine mult mai eficient, punand la dispozitie proprietatile sale bioactive.

In realitate, in mustul de noni, cu ajutorul fermentarii, se creeaza o gama de micronutrienti ce sunt necesari pentru organism.

NONI BionaturaPlus are 100% concentratie de suc fermentat natural fara a fi pasteurizat si fara conservanti sau aditivi.

Un motiv in plus dat de procesul de fermentare este ca o gama larga de micronutrienti ce sunt indispensabili organismului uman, iau nastere din principiile sale biodisponibile.

Se recomanda o doza zilnica: inainte de mese, cate 15ml sau 20ml luat de doua ori pe zi. Cantitate: 1000 ml. Sucul fermentat de noni din produsul Noni BionaturaPlus este nepasteurizat si fara aditivi sau conservanti.

Autoconservarea produsului este realizata odata cu fermentarea evitand astfel nevoia de a se utiliza conservanti avand ca rezultat un produs autentic si natural 100%.

Sucul de noni este constituit, in principal, din proxeronina (ce ajuta pielea, constructia structurii osoase, reglarea metabolismului, creste rezistenta la durere, ajuta secretia de endorfine prin actiuni asupra nervilor din sistemul central), vitamina C (antioxidant, energizant si puternic imunostimulent) si scopoletina (relaxeaza muschii si regleaza coagularea sangelui).

Scopoletina este prezenta in sucul de noni, scopoletina este un compus ce a fost descoperit in cadrul Universitatii din Hawaii in anul 1992 iar aceasta substanta determina scaderea presiunii din artere si dilatarea acestora datorita oxidului nitric produs.

Oxidul nitric are actiune directa asupra vaselor sanguine favorizand elasticitatea, inima devine mai putin obosita si stresata reducandu-se astfel hipertensiunea.

Scopoletina joaca un rol dublu: relaxeaza muschii si regleaza coagularea sangelui.

Sucul din noni are succes in combaterea oboselii si a stresului ajutand la o mai buna concentrare fiind astfel o bautura excelenta pentru elevi, studenti si intelectuali deoarece faciliteaza o concentrare mult mai buna. Sucul de noni are o capacitate analgezica asemanatoare morfinei atingand aproape 70% din capacitatea acesteia dar, fata de morfina, nu provoaca efecte devastatoare asupra organismului.

Fiind un energizant foarte puternic, substituie cu succes cafeaua, alte bauturi carbogazoase energizante sau orice alt tip de excitant insa, fara a lasa urme de efecte adverse ce sunt date de cele din urma organismului uman.

Noni este un imunostimulent foarte puternic, este antioxidant, imunomodulator, este antiinflamator si detoxifiant, antihipertensiv, antiparazitar, antibacterian si energizant.

Noni este folosit cu succes ca adjuvant in tratarea afectiunilor urmatoarelor: cancer, diabet, hipertensiune arteriala. Regleaza ritmul biologic si somnul, confera mai multa energie si atenueaza simptomele alergice.

Sucul de Noni este bun si in tratarea urmatoarelor afectiuni: astm, aterosclerozaulcer gastric, dereglari menstruale, tumori, ateroscleroza.

Efecte benefice datorita utilizarii sucului de noni s-au inregistrat si in cazul fracturilor osoase, rani cutanate, entorse, profunde, cataracta, infectii, mialgi, migrene si dureri articulare.

Datorita folosirii Noni BionaturaPlus, dureri precum cele neuro-musculare, contuziile sau durerile osoase au inceput sa se amelioreze impreuna cu diferite leziuni de piele, depresii si dependenta de fumat sau sindromul de oboseala cronica au putut fi depasite cu succes. Mai mult, combate imbatranirea sistemului imunitar si radicalii liberi.

Probele toxicologice facute de catre specialisti demonstreaza un grad de toleranta ridicat fata de noni. Fiind liber de toxicitate acuta sau de toxicitate cronica, utilizarea produsului Noni BionaturaPlus si a sucului de noni este considerata a fi sigura si lipsita de riscuri.

O buna concentrare a atentiei facilitata de energizantul din sucul de noni il face a fi considerat o bautura ideala pentru persoanele active intelectual cum ar fi studentii, elevii sau intelectualii.

PREZENTARE F**************************
MEMBRU
GRATUIT
F**************************
24 732 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
F**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: remedii bio - produse medicinale - tratamente naturale

PRODUSE ASEMANATOARE CU NONI BIONATURAPLUS

Noni BionaturaPlusNoni BionaturaPlus
Noni BionaturaPlus
O planta "magica" ce este folosita dintotdeauna pentru vindecarea miraculoasa a bolilor de catre Kahuna, vindecatorii ...
RON 170
Oxigenare-celulara-Bionatura Plus 2X30 mlOxigenare-celulara-Bionatura Plus 2X30 ml
Oxigenare-celulara-Bionatura Plus 2X30 m...
Promotia lunii: 1 + 1 Activ Protect Zeolit 250 cps GRATIS!Adevarul sumbru este ca societatea a carui contemporani ...
RON 400
CALCAREUM 850 - pret 180 leiCALCAREUM 850 - pret 180 lei
CALCAREUM 850 - pret 180 lei
Calcareum 850 de la BionaturaPlant este un supliment natural folositor in combaterea deficitului de calciu din organism, ...
RON 180
Noni EssenceNoni Essence
Noni Essence
Detalii Noni Essence Avand la baza lui sucul de Noni, acest produs, Noni Essence de la Royal Nutrition este un supliment ...
RON 195
Biostem S50Biostem S50
Biostem S50
Activator-Protector S50 BioStem, BionaturaPlus Primul supliment nutritiv romanesc de regenerare,activare si ...
RON 400
Blue Coffee " Cafea naturala 100% cu Ganoderma & KombucellBlue Coffee " Cafea naturala 100% cu Ganoderma & Kombucell
Blue Coffee " Cafea naturala 100% cu Gan...
Cafeua naturala 100% Are o aroma bogata si un gust foarte rafinat. Cafea naturala 100 % prajita si macinata din soiuri ...
RON 60
Biostem S50Biostem S50
Biostem S50
Promotie Martie 2+1: La 2 cutii de BIOSTEM cumparate, primiti o cutie CADOU ! Economisiti 450 ...
RON 450
Oxigenare-celulara-Bionatura Plus 2X30 mlOxigenare-celulara-Bionatura Plus 2X30 ml
Oxigenare-celulara-Bionatura Plus 2X30 m...
Prezentare Trãim o vreme ce se aflã sub domnia stresului, a crizei de timp, a poluãrii ºi a ...
RON 320
Noni Pur - 1000 mlNoni Pur - 1000 ml
Noni Pur - 1000 ml
Producator : Pharma Dacica Plus Fructul Noni si-a dovedit in timp eficienta intr-o serie de afectiuni precum cele ...
RON 190

NONI BIONATURAPLUS ESTE LISTAT IN: