Inscrie firma »
 

Prezentare S******************

Fiindca exista ciocolata pe care o mananci cu placere, dar si cea pe care o faci cadou celor dragi, Delice Boutique va ofera o gama variata de cadouri din ciocolata pentru ocazii speciale.
Trecutul si prezentul s-au reunit dupa retete traditionale belgiene usor combinate cu arome moderne si prezentate intr-un ambalaj atragator si special.

Indiferent daca vreti sa oferiti un cadou inedit unei persoane dragi sau sunteti un admirator al dulciurilor de tot felul sau pur si simplu doriti sa va simtiti din nou copil, va asteptam sa ne vizitati, sa descoperiti si sa degustati dintr-un sortiment variat din cea mai gustoasa si apetisanta ciocolata Belgiana. Ambalata in cutii autentice din lemn, aceasta reprezinta cadoul perfect.

De asemenea, va putem oferi o selectie variata de produse pentru un candy bar delicios, precum fructe uscate (coji de portocale/lamanie/fructe de padure) trase in ciocolata, migale/alune crocante invelite in ciocolata, struguri Syrah inveliti in 3 tipuri de ciocolata, dar si alte sortimente apetisante pe care le puteti gasi pe site-ul nostru ori in catalogul online.

Savureaza aroma celei mai fine ciocolate din lume.
Cafe-Tasse prin Delice Boutique!
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
312 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: ciocolata belgiana - crema de ciocolata - cadouri ciocolata

ULTIMELE PRODUSE ALE SC LAGUNA OCEAN SRL

Oferta firmei SC Laguna Ocean SRL nu contine nici un produs sau serviciu