Inscrie firma »

S******************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S******************************

Compania noastra este atat un producator de carne de vanat cat si un furnizor, intermediar si importator de produse de vanat , realizate dupa cele mai vechi, traditionale si alese retete .
Precizam faptul ca toate produsele din carne de vanat si preparate din vanat sunt 100% BIO, asta inseamna ca toata gama este realizata fara utilizarea substantelor chimice, fara interventii genetice si in armonie cu natura si mediul inconjurator .

Magazinul nostru online a fost structurat pentru a va usura munca de cautare printre multele produse afisate pe site, asa ca le-am asezat in categorii dupa cum urmeaza: PREPARATE VANATORESTI - preparate din caprioara, preparate din cerb, preparate din mistret, preparate din urs, preparate din iepure salbatic; CARNE TRANSATA DIN VANAT- carne caprioara, carne cerb, carne mistret, carne urs, carne iepure salbatic, carne de berbecut si miel ; PREPARATE SI CARNE DE PASARE - carne strut , prepelita, fazan, bibilica, rata salbatica, cocos de munte ; CARNE EXOTICA ( carne de cangur, crocodile, etc).

De la bunicul stiu ca o mancare buna din vanat nu merge fara o palinca de prune naturala, sau un pahar de vin, sa te unga la suflet. De aceea am adaugat si site-ului nostru categoria Cadouri si Suveniruri Vanatoresti de unde puteti cumpara sticle decorative specific vanatoresc cu palinca traditional romananeasca, veche de peste 25 de ani , 100% naturala, facuta dupa cele mai vechi retete din Ardeal.

Daca va place un model de sticla , pe baza de comanda ferma, aceasta poate fi umpluta dupa preferinte cu palinca sau tuica de prune, mere, pere , gutui, struguri, nuci, sau daca sunteti iubituri de vinuri puteti alege sa fie umplute cu vin alb sau rosu, sec sau dulce.
Atat preparatele din carne cat si palinca si vinul sunt \"produsele cu randuiala batraneasca\" . Toate sunt facute de mana omului , strict dupa retelete vechi ale bunicilor, care la randul lor le aveau de la bunici, iar sticlele si ornamentele sunt modele unicat .

Echipa PRODUSE VANATORESTI va doreste pofta buna!
PREZENTARE S******************************
MEMBRU
GRATUIT
S******************************
659 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: PRODUSE - VANATORESC - CARNE VANAT

ULTIMELE PRODUSE ALE SC EXCLUSIVE REAL CONSTRUCT SRL

Oferta firmei SC EXCLUSIVE REAL CONSTRUCT SRL nu contine nici un produs sau serviciu