Inscrie firma »
 

Prezentare A**************

Cu peste 17 ani de traditie in productia de echipamente destinate spalatoriilor auto, compania noastra este recunoscuta in Europa pentru calitatea produselor livrate.

Fabrica noastra este localizata in orasul Zagreb, Croatia. Procesul de productie este certificat SGS ISO 9001-2000. Designul spalatoriilor noastre este protejat de WIPO Geneva. Echipamentele sunt certificate conform standardelor EU.

Productia este organizata in 2 hale, una pentru procesarea metalului si a doua pentru montajul final al produselor.

PRODUSE

Simplu si convingator. O forma conceputa sa atraga atentia. Spalatoria auto AUTOWASH este conceputa sa functioneze atat in regim "cu angajat" cat si in regim self service cu jeton valoric si poate deservi minim 3 si maxim 8 rampe de spalare.

La achizitionarea spalatoriei auto AUTOWASH aceasta se livreaza in versiune standard cu urmatoarele dotari:

Structura metalica galvanizata completa cu instalatie de iluminare, pereti despartitori, acoperis si sistem de drenaj al apei de ploaie in una din versiunile ROTONDA, CUBICA sau FUTURA;
Camera tehnica (container tehnic) din structura metalica autoportanta izolata cu panouri sandwich 50mm - despartita in 2 incaperi cu intrari separate, include toata tehnica de spalare:
statie de pompare cu inalta presiune, pompe, statie de dedurizare a apei, statie de demineraizare a apei (cunoscuta si ca osmoza inversa) tehnologie de spalare la alegere cu detergent lichid sau detergent solid, tablou electric cu touch-screen programabil in timp real, computer PLC, contorizare protejata cu cod PIN.
Module de comanda pentru fiecare rampa de spalare cu butoane iluminate LED care isi schimba culoarea in momentul utilizarii. Acestea sunt dotate cu ecran de afisare a timpului de spalare.
Modulul beneficiaza de 3 programe de spalare in versiunea standard.

Trei programe de lucru:

Program 1: Spalare cu detergent cald
Program 2: Limpezire cu apa proaspata
Program 3: Tratament apa demineralizata (osmoza inversa)

Spalatoria auto AUTOWASH poate fi dotata optional si cu programe de spalare, tratare si uscare conform cerintei beneficiarului. Exemple:

Program Ceara
Program Solutie roti
Program Solutie insecte
Program Polish lichid
Program Perie spumanta
Program Spumare abundenta
Program Uscare cu turbina cu jet de aer

Spalatoria auto AUTOWASH poate fi dotata optional cu sistem de degivrare al rampelor de spalare, acesta nu permite inghetarea rampei de spalare pe timpul iernii. Aditional spalatoria poate fi dotata cu sistem de recirculare al apei, acesta permite functionarea spalatoriei la temperaturi extreme de pana la -35 grade C.

Spalatoria auto AUTOWASH functioneaza cu jeton valoric in regim self service, card magnetic pentru pontajul angajatilor sau cheie electronica pentru fidelizarea clientilor, in functie de optiunea aleasa de beneficiar. Posibilitatea de fraudare a echipamentului este nula. Optional se poate integra un modul tip bancomat care schimba banii in jetoane valorice.
PREZENTARE A**************
MEMBRU
GRATUIT
A**************
869 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
A**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: spalatorie auto - utilaje spalatorie - spalatorie self service

ULTIMELE PRODUSE ALE ADRIATEH D.O.O.

Oferta firmei Adriateh d.o.o. nu contine nici un produs sau serviciu