Inscrie firma »

M************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare M************************

Servicii complete pentru realizarea unui proiect de design interior, arhitectura si modelare 3d.
Studioul DIZEN se adreseaza celor care doresc sa afle informatii despre domeniul larg al amenjarilor si designului de interior, constructiilor, al proiectarii de arhitectura si urbanism din Romania si pe plan international. Echipa de arhitecti, care a acumulat experienta si si-a demostrat talentul creativ atat in proiecte de mari anvergura, cat si in proiecte de dimensiuni mai mici. Studioul DIZEN vine in ajutorul tuturor persoanelor care doresc sa realizeze un proiect de arhitectura pentru executarea unei constructii noi, modernizarea unei cladiri existente sau doresc un proiect complet pentru realizarea design-ului de interior. Design interior case si apartamente Design interior birouri Design -ul interior detine o mare pondere in portofoliul de design interior al studioului DIZEN Cluj.

Este foarte important ca un proiect de calitate sa poata avea la baza o proiectare de calitate atata la partea de design interior cat si de arhitectura.

Studioul DIZEN ofera clientilor detalii referitoare la planse de executie, facile pentru punerea in opera a proiectului design, liste cu furnizori ce ajuta la achizitionarea produselor propuse in proiectul de design , cantitati, coduri de culori etc. Un proiect de design interior presupune parcurgerea unor etape exacte alaturi de un arhitect sau designer de interior.

Etapa numarul 01: discutii referitoare la spatiul studiat

Este importanta cunoasterea spatiului, stabilirea idee de plecare asupra proiectului, aspect ce implica: culorile preferate de client, stabilirea unor materiale de baza, trasarea virtuala a unui plan de compartimentare in care se stabiliesc exact fucntiunile spatiului. Este indicat ca in aceasta etapata sa se rasfoiasca cataloage de specialitate ce implica corpuri de iluminat, obiecte decorative si piese de mobilier pentru a stabili exact startul asupra stilului si al culorii pentru designului de interior.

Etapa numarul 02:concept design interior

Sa nu uitam faptul ca arhitectul trebuie sa faca o echipa buna cu clientul, este important sa fie pe aceeasi lungime de unda asupra stabilirii proiectului, fapt pentru care etapa numarul 1 este foarte importanta. Un alt pas dupa stabilirea stilului, insemna stabilirea conceptului de design interior, cu ajutorul unor schite sau colaje. Acest concept este rezultatul discutiilor din prima etapa.

Etapa numarul 03:proiect design interior

Ulterior conceptului de design interior, dupa ce clientul isi da acceptul se pot realiza imagini 3d, etapa ce implica proiectul in sine, respectiv se va realiza proiectul exact in maniera in care va fi si in realitate.

Etapa numarul 04: planse executie proiect design interior

Urmeaza etapa planselor de executie ce implica proiectul de design interior: planuri de detaliere a spatiilor asupra compartimentarilor, pardoselilor, tavanelor, pozitionare prize si interupatoare, stabilirea si pozitionarea corpurilor de iluminat, trasarea climatizarii, detalii de interior - placari pt bai, instalatii termice, realizarea balustradelor pentru casa scarii, proiect mobilier etc.

Etapa numarul 05: executia proiectului

In aceasta etapa, se demareaza executia proiectului de design interior, etapa in care se vor achitiona de la furnizori toate materialele necesare realizarii proiectului. Impreuna cu arhitectul se vor face vizite la furnizori, se vor alege materialele, se vor comanda pe baza cantitatilor mentionate in plansele de executie.

Este important sa alegem un sef de santier care sa tina legatura in permanenta cu arhitectul asupra proiectului de design, astfel incat acesta sa inteleaga tot ceea ce trebuie executat, respectand plansele proiectului de design. Seful de santier impreuna cu arhitectul vor discuta asupra organizarii de santier si a etapelor de executie. Pentru succesul realizarii unui proiect de design interior este bine de stiut cat de importante sunt vizitele pe santier pe care un arhitect le face. Astfel treptat ne asiguram de faptul ca proiectul de design este respectat.
PREZENTARE M************************
MEMBRU
GRATUIT
M************************
1 060 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
M************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: design interior - servicii design interior - amenajari interioare

ULTIMELE PRODUSE ALE MURESAN ANDREEA LIGIA PFA

Servicii complete design interiorServicii complete design interior
Servicii complete design interior
Design Interior Cluj Romania - DIZEN - design interior Cluj, design interior apartamente, vile, design interior spatii ...
RON 1.00
Design interior clujDesign interior cluj
Design interior cluj
Design Interior Cluj Romania - DIZEN - design interior Cluj, design interior apartamente, vile, design interior spatii ...