Inscrie firma »
Corector pentru postura-regular

Corector pentru postura-regular

2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Corector pentru postura-regular

Corectorul de postura pentru spate drept va ajuta sa pastrati o postura corecta evitand durerile de spate. Corectorul de postura va ajuta muschii sa se relaxeze dar va corecta pozitia lombara si dorsala, imbunatatind fluxul de sange si reducand durerile de spate. Suportul in forma de corset are 12 magneti (400 Gauss) incorporati, de-a lungul coloanei vertebrale si in zona lombara precum precum si curele (bretele) late si reglabile cu captuseala din bumbac care se prind jurul umerilor.

Suportul este confectionat din neopren usor si extensibil care permite aerului sa circule dar si pastreaza una din functionalitatile suportului si anume de aceea de a relaxa muschii. In talie cosetul se prinde cu ajutorul benzilor cu arici astfel incat dvs. sa-l puteti regla la dimensiunea dorita in functie de talia dvs.

Modelul Regular este potrivit pentru talii cu circumferinta cuprinsa intre : 72 cm – 97 cm.

Terapia magnetica a fost folosita din antichitate ca o modalitate de a calma durerile musculare si ale articulatiilor precum si pentru a imbunatati circulatia si elibera tensiunea, durerea si rigiditatea.

PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
645 195 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: accesorii casa - articole casa - decoratiuni gradina

CORECTOR PENTRU POSTURA-REGULAR ESTE LISTAT IN: