Inscrie firma »

S**********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S**********************

S.C. Iarmaroc Traditional S.R.L. - D are, printre domeniile de activitate, comertul cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet, cat si comertul cu amanuntul efectuat in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor. Societatea noastra importa si distribuie produse cu specific agricol, avand ca partener, producatorul de seminte si flori Florian, Bulgaria.

Oferim produse de calitate la un pret foarte bun. Semintele de legume, fructe si flori sunt produse in Bulgaria sau ambalate in Bulgaria sub licenta Florian Limited.

S.C. Iarmaroc Traditional S.R.L. - D va ofera o gama diversificata de seminte legume, flori, plante tehnice, plante aromatice, plante furajere, fructe si gazon. Detinem peste 700 sortimente diferite de seminte la preturi fara concurenta si de o calitate foarte buna.
Semintele sunt de cea mai buna calitate la un pret competitiv pentru piata romaneasca. Semintele sunt bulgaresti sau ambalate sub licenta, recunoscute la nivelul fermierilor si producatorilor de legume din sudul tarii si nu numai.
Deasemenea, oferim transport GRATUIT si costuri de livrare 0, pentru comenzi mai mari de 100 Lei.
Livrarea se realizeaza, in functie de optiunea dvs. prin FAN CURIER sau POSTA ROMANA, entitati cu care societatea noastra are contract de reprezentare.
In curand, ne vom mari portofoliul de produse la aproximativ 4000. Printre acestea se vor regasi capcane pentru animale, ghivece, unelte agricultura, accesori agricultura, butasi vita de vie, etc.
Pentru partenerii nostrii permanenti, aplicam un discount de 10% pentru comenzi mai mari sau egale cu 500 lei (valabil doar pentru seminte de legume, flori, fructe, aromatice, furajere).
PREZENTARE S**********************
MEMBRU
GRATUIT
S**********************
670 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: seminte legume - seminte bulgaresti - seminte gazon

ULTIMELE PRODUSE ALE SC IARMAROC TRADITIONAL

Ardei kapia PRIZRENKAArdei kapia PRIZRENKA
Ardei kapia prizrenka
Prizrenka este ardei ideal pentru diferite salate, continand destula materie uscata. Fructele tinere sunt de culoare ...
RON 4.00