Inscrie firma »
 

Prezentare S**********

COCOR Store este cel mai nou si mai modern centru comercial din centrul istoric al Bucurestiului. In urma unei investitii de 24,5 milioane euro, Cocor Store s-a redeschis in octombrie 2010 cu o parcare multilevel de 200 locuri si o suprafata inchiriabila de 10.000 mp in care gazduieste atat branduri internationale, cat si creatii ale celor mai cunoscuti designeri romani.

Cocor Store este structurat pe departamente specializate pe fiecare etaj: parter - accesorii si bijuterii; et. 1 si 3 - moda femei; et. 2 - Galeria Designerilor Romani; et. 4 - moda barbati.

Galeria Designerilor Romani


Cocor Store este unic pe piata din Romania prin Galeria Designerilor Romani de la etajul 2 al magazinului, singurul magazin multibrand din Romania care reuneste colectiile celor mai importanti designeri autohtoni.


Atractivitatea Galeriei este asigurata de varietatea colectiilor prezente, de posibilitatea realizarii unor produse 'pe comanda', dar si de preturile accesibile practicate de majoritatea designerilor. In prezent, Galeria Designerilor Romani reuneste colectiile a 32 de designeri: Liza Panait, Doina Levintza, Anca Si Silvia Negulescu, Agnes Toma, Catalin Botezatu, Mihai Albu, Elena Perseil, Cristian Samfira, Galyna, Cristina Nichita, Violeta Gaburici, Anca Radulescu & Kristina Sambris, Otilia Flonta, Dorin Negrau, Mihaela Glavan, Adelina Ivan, Rhea Costa, Mirela Diaconu, Florentina Stoenescu, Kinga Varga, Alexandra Ghiorghie, Anca Irina Lefter, Iris Serban
PREZENTARE S**********
MEMBRU
GRATUIT
S**********
117 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: cocor - haine - designeri

ULTIMELE PRODUSE ALE SC COCOR SA

Oferta firmei SC COCOR SA nu contine nici un produs sau serviciu
SC COCOR SA ESTE INSCRISA IN