Inscrie firma »
 

Prezentare D*************

Cu ce ne ocupam noi?

Cream identitate pentru firme, produse si servicii, management de comunicare, strategii de marketing, branding, design, web design, web development, oferim servicii web de calitate.

Cream, dezvoltam si intretinem website-uri profesionale (pagini web profesionale) si servicii web competitive. Oferim solutii web design si web development la cheie, realizand inclusiv servicii web adiacente, inregistrare domenii etc.

Cream identitate grafica, design sigla firma, prezentari multimedia si video, design grafic pentru tipar (cataloage, flyere, pliante, fluturasi etc.)

Practic dam culoare unei afaceri pentru ca firma Dvs. sa fie mai atragatoare pentru clienti si parteneri, iar produsele si serviciile Dvs. sa benefiecieze de o imagine profesionala iar in final Dvs. sa va maximalizati profitul.


De ce sa va faceti website?

Un website de internet este o unealta de marketing, consecintele unui website profesional sunt comparabile cu o echipa de oameni care ar umbla prin lume icercand sa va faca publicitate si sa va promoveze produsele si serviciile, diferenta fiind ca un website profesional va costa infim fata de beneficiile care vi le aduce.

Importanta Internetului in zilele noastre este deja cunoscuta iar exploatarea oportunitatilor oferite de acesta trebuie sa fie o prioritate pentru o firma moderna mai ales daca concurenta are deja prezenta online.

Un website asigura prezenta firmei dvs. pe Internet, va face cunoscuta afacerea in Romania si in lume intr-un mod simplu economic si eficient si nu in ultimul rand va imbunatateste imaginea.

Un website costa o singura data si ramane permanent, 24 de ore din 24 in atentia publicului din orice zona a lumii. Oricand, continutul unui website poate fi actualizat sau modificat dupa bunul Dvs. plac.


De ce Digiest?

Avem specialisti, atestati prin diplome, in cele mai noi tehnologii web ?(XHTML, PHP, MySQL, Javascript, Flash, Action Script, CSS). Detinem o experienta profesionala de 6 ani in strategii de marketing, acumulata prin colaborari cu firme din Austria, Germania, Franta si SUA.

Lucram impreuna cu clientul, evaluam o problema si alegem tot impreuna solutiile optime. Testarea atenta si optimizarea sunt o regula pentru noi.

Ne caracterizeaza faptele, nu vorbele, promitem numai ceea ce facem, respectam clientul prin ceea ce facem si rezultatele pe care i le oferim.

Serviciile noastre sunt competitive, concepute sa intruneasca conditiile pietei europene. Dorim prin munca noastra sa schimbam viziunea asupra calitatii serviciilor prestate in Romania si sa demonstram ca se poate obtine profit exclusiv prin calitate.

Pretul nostru va reflecta intotdeauna calitatea si cantitatea serviciilor oferite, nici mai mult nici mai putin. Credem ca experienta noastra din tarile vest europene se poate aplica cu succes in Romania. Standardele pe care le respectam sunt calitatea inalta si eficientizarea maxima. Pentru noi profitul insemna recunoasterea si recompensarea calitatii serviciilor pe care le oferim.

Tratam activitatea noastra cu responsabilitate, urmarim prin aportul nostru sa adaugam un plus de valoare clientului, sa ne remarcam printr-un standard in calitate in web design si web development.

Demonstram calitatea serviciilor noastre prin fapte, rezultate generatoare de profit pentru clientii nostri.


Web design profesional?

Un website profesinal este o unealta dinamica de marketing si publicitate, fiabila si adaptata nevoilor si scopurilor clientilor.

Utilizatorii unei solutii concepute si realizate de noi vor beneficia de interfete rapide, design intuitiv, prietenos si aplicatii fara erori. Implementam individual solutiile pentru fiecare client in parte. Serviciile noastre sunt concepute in ideia de a aduce profit clientilor nosti.


Servicii web de calitate?

Suntem orintati 100% spre nevoile si dorintele dvs., suntem autoexigenti in tot ceeea ce facem iar proiectele noastre sunt in totalitate realizate de specialisti experimentati. Calitate umana, calitate in tehnologia folosita, calitate in rezultate.

Va oferim: servicii web profesionale, web design, web development, promovare online, gazduire, hosting, domenii, publicitate, website, optimizare, pagini Web, pagini Internet, calitate
PREZENTARE D*************
MEMBRU
GRATUIT
D*************
13 098 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
D*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Computere/Soft/Internet » Web Design

ULTIMELE PRODUSE ALE DIGIEST S.R.L.

EXPRESS WebsiteEXPRESS Website
Express website
Preazenta firmei Dvs. pe internet nu mai este un moft, este o necesitate reala. Fie ca nu aveti website sau va-ti ...
AUTO WebsiteAUTO Website
Auto website
Doriti sa vindeti masini? Nici o problema, azi cel mai eficient mod de vanzare auto este prezentarea autovehiculelor ...
Magazin Virtual - Online StoreMagazin Virtual - Online Store
Magazin virtual - online store
Internetul este o piata in expansiune iar sondajele arata ca din ce in ce mai multi oameni prefera sa ifi faca ...
COSTUM WebsiteCOSTUM Website
Costum website
Consta in servicii web complexe costumizabile de desing, practic nu exista o structura standard aceasta fiind creata de ...