Inscrie firma »

S********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S********************

ECO Downstream Srl ofera toata gama de servicii legate de produsul AdBlue, acesta fiind domeniul principal de activitate.
ADBLUE� este un agent de reducere noxe AUS 32 iar garantia calitatii este data numai daca este achizitionat de la fabrici licentiate de Federatiei Constructorilor de automobile din Germania (VDA) , respectandu-se astfel standardul de calitate DIN 70070.
Firma ECO Downstream Srl comercializeaza produsul AdBlue achizitionat de la fabrica licentiata VDA Germania, punand la dispozitia clientilor mai multe variante de ambalare: canistre de 10l, 20l, 30l, botoi de 220l, container tip IBC de 1000l, precum si vrac, cu descarcare din cisterna la sediul clientului in rezervoare.
Oferim deasemenea toata gama de accesorii folosite pentru alimentarea produsului AdBlue: pompe speciale din plastic manuale si pneumatice, pompe electrice cu sau fara debitmetru, rezervoare de stocare si statii de alimentare supraterane de incinta pentru flote proprii sau pentru comercializarea produsului AdBlue.
Alte produse si servicii furnizate de firma noastra sunt: solutie de parbriz, antigel, servicii de curatire si calibrare rezervoare de AdBlue si carburanti.
Pentru deservirea clientilor din intreaga tara, detinem depozite in mai multe orase cum ar fi: Brasov, Oradea, Bucuresti, Timisoara si Roman.
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
1 038 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: AdBlue - Statii AdBlue - Aditiv AdBlue

ULTIMELE PRODUSE ALE SC ECO DOWNSTREAM SRL

Oferta firmei SC ECO Downstream SRL nu contine nici un produs sau serviciu