Inscrie firma »

separatoare magnetice magneti separare - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre separatoare magnetice magneti separare
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Separatoare magnetice

Separatoare magnetice


Separatoare magnetice tip bara, grid, strip, pneumag, filtre ptr....lichide, overband, separatoare ptr. conveyor, diverse aplicatii industriale cu separatoare... magnetice ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Separator magnetic- aymas - mb 500 & vh (120-300)

Separator magnetic- Aymas - MB 500 & VH (120-300)


Producem si vindem separator magnetic - Aymas Makina - MB 500 & VH (120...-300) Separatorul magnetic Aymas Makina - MB 500 & VH (120-300) este folosit pentru... separarea resturilor de aluminiu (ex.conserve,doze) de restul materialelor. Cand este ... »

Pret: 8370 EUR
Oferit de:AYMAS
Buyer Member 13 ani
Timis
 Separatoare magnetice

Separatoare magnetice


Separatoarele magnetice indeparteaza eficient metalele fero-magnetice... de separare magnetica a metalelor montat deasupra materialului transportat cu banda... necesare: - filtre: matrice speciala de bare magnetice neodymium de inalta energie ... »
Buyer Member 13 ani
Prahova
 Separatoare magnetice

SEPARATOARE MAGNETICE


PLASTIC SYSTEMS produce si comercializeaza sisteme de separare magnetica pentru... feromagnetice nedorite din materialele procesate. SEPARATOR MAGNETIC TIP GRILA Separa..., cu o buna curgere, fara fibre lungi). SEPARATOR MAGNETIC PLAN Montat deasupra ... »
Buyer Member 19 ani
Sibiu
 Separator magnetic cu banda

Separator magnetic cu banda


(sticla, plastic, lemn, gunoi). Separatoarele magnetice sunt folosite in industria plasticului... si a proteja echipamentele. Modele de separatoare magnetice: * cu sistem magnetic... de dimensiuni medii. * cu sistem magnetic pe baza de neodim - folosite pentru extractia ... »
Buyer Member 17 ani
Ilfov
 Separator magnetic pentru lichide

SEPARATOR MAGNETIC PENTRU LICHIDE


Recomandat pentru retinerea particulelor feromagnetice din materiale lichide si paste neaderente cu grad relativ mic de contaminare, pompate prin conducte. - Carcasa din otel inoxidabil - Racorduri de legatura de diverse tipuri - Variante Easy- ... ... »

Pret: 100 RON
Buyer Member 19 ani
Sibiu
 Separator magnetic plan

SEPARATOR MAGNETIC PLAN


sau la capat de banda in zona tamburului, sau integrat in separatoare magnetice pentru... campurilor magnetice mari. Curatirea manuala a suprafetelor magnetice este deosebit... de facila . Usor de instalat. Executie in doua variante, respectiv cu magneti ... »
Buyer Member 19 ani
Sibiu
 Separator magnetic tip grila

SEPARATOR MAGNETIC TIP GRILA


de alimentare. Sunt executate din tuburi magnetice cu magneti permanenti (feritici... sau la cerere neodimiu), amplasate astfel incat sa asigure o maxima eficienta magnetica... in zona cu flux magnetic maxim. Se utilizeaza pentru materiale in vrac (uscate ... »
Buyer Member 19 ani
Sibiu
 Separator magnetic tip cartus

SEPARATOR MAGNETIC TIP CARTUS


prin separator iar particulele feromagnetice se fixeaza pe suprafata puternic magnetizata... sustine sistemul magnetic, este prevazuta cu sistem de inchidere rapida. Carcasa poate... prin coliere. Fiind executat cu magneti permanenti (feritici sau la cerere neodimiu ... »
Buyer Member 19 ani
Sibiu
 Separatoare magnetice de metale

Separatoare magnetice de metale


produse de impuritatile feroase. Separatoarele magnetice si detectoarele de fier pot proteja.... Separatoarele magnetice: 1.Separator magnetic cu neomidiu,avand banda transportoare. 2....Separator magnetic (ferit-neomidiu) -curatare manuala -disponibil si din inox- pentru ... »
Buyer Member 15 ani
Covasna
 Separator magnetic pentru materiale feroase.

Separator magnetic pentru materiale feroase.


Separator magnetic sau electromagnetic folosit pentru a sorta deseurile feroase.... Campul magnetic extrage materialele feroase din deseu, acestea fiind colectate... separat intr-un container. ... »
Buyer Member 17 ani
Ilfov
 Sistem de separare magnetica in cascada

SISTEM DE SEPARARE MAGNETICA IN CASCADA


si procesarii maselor plastice, sisteme de separare magnetica cu separare in cascada... de banda de transport 1 (poz.2) si transportat spre separatorul cu tambur magnetic (poz....4) . Deasupra benzii de transport 1 este amplasat separatorul magnetic cu banda ... »
Buyer Member 19 ani
Sibiu
 Magneti permanenti

magneti permanenti


, magneti flexibili sub forma de benzi sau foi, filtre magnetice, separatori magnetici...magneti permanenti din ferita, Alcomax, pamanturi rare, neodymium, scule... magnetice, magnetic chucks, lift magnet sau magneti de ridicare, suporti magnetici ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Tambur magnetic

TAMBUR MAGNETIC


cu separatoare magnetice suspendate deasupra benzii.... o separare continua si automata a particulelor feromagnetice din materialul... transportat. Are avantajul versatilitatii, permitand separarea atat a particulelor de mari ... »
Buyer Member 19 ani
Sibiu
 Separator magnetic doze aluminiu - doze metalice

Separator magnetic doze aluminiu - doze metalice


Functie principala - separa dozele de aluminiu fata de dozele metalice... sunt transportate de o banda, iar capatul benzii este prevazut cu o rola magnetica.... 3. Rola are rolul de a separa in 2 fractii (fractie nemetalica si fractie ... »
Buyer Member 17 ani
Ilfov
 Sistem exhaustare cu pompa de racire and magnetic

Sistem exhaustare cu pompa de racire and magnetic separator


  Sistem exhaustare cu pompa de racire and magnetic separator   Sistem... exhaustare cu pompa de racire and magnetic separator       Sistem exhaustare cu pompa... de racire and magnetic separator  - Sistem exhaustare cu pompa de racire and magnetic ... »

Pret: 10476 RON
Oferit de:DOMO MEDIA SRL
Buyer Member 9 ani
Iasi
 Sistem de exhaustare cu separator magnetic si pompa

Sistem de exhaustare cu separator magnetic si pompa de racire


Sistem de exhaustare cu pompa de racire si separator magnetic Sistem... / aspirare si de separare a spanului metalic generat in urma rectificarii plane... Indeplineste 3 functii: aspirare a spanului, racirea piesei de prelucrat si separarea ... »

Pret: 12345.3 RON
Light Member 10 ani
Iasi
 Sistem de exhaustare cu pompa de racire si separator

Sistem de exhaustare cu pompa de racire si separator magnetic


de prelucrat si separarea magnetic a spanului magnetic Acest sistem este prevazut cu doua... realizarea operatiei de exhaustare / aspirare si de separare a spanului metalic generat... si un electromagnet care asigura separarea spanului Rezervorul de lichid de racire este prevazut ... »

Pret: 11313.32 RON
Light Member 10 ani
Iasi
 Caseta cu grile magnetice

CASETA CU GRILE MAGNETICE


Foloseste una sau mai multe grile magnetice suprapuse, cu magneti permanenti... separare superioara a particulelor feromagnetice. Se utilizeaza pentru materiale... un metru de la partea superioara a separatorului. Carcasa realizata in intregime ... »
Buyer Member 19 ani
Sibiu
 Caseta cu placi magnetice

CASETA CU PLACI MAGNETICE


din otel amagnetic pe care sunt montate separatoare magnetice plane si deflectoare... de material pentru dirijarea acestuia spre zonele cu camp magnetic maxim. Produs executat ... »
Buyer Member 19 ani
Sibiu
 Caseta cu colivie magnetica rotativa

CASETA CU COLIVIE MAGNETICA ROTATIVA


a separatorului. Prin rotirea coliviei se preantampina aglomerarea sau blocarea materialului... si se permite un contact bun intre barele magnetice si materialul procesat. Carcasa... realizata in intregime din otel inoxidabil amagnetic. Barele magnetice sunt executate ... »
Buyer Member 19 ani
Sibiu
 Caseta cu tambur magnetic

CASETA CU TAMBUR MAGNETIC


in care este montat un tambur magnetic antrenat de un motoreductor extern. Gama ... »
Buyer Member 19 ani
Sibiu
 Separator metale neferoase(eddy current

Separator metale neferoase(Eddy current separator)


dotate cu un separator magnetic pentru separarea metalelor feroase. Separatorul Eddy...Separatoarele Eddy sunt excelente pentru separarea metalelor neferoase... reprezinta solutia optima de separare a trei tipuri de materiale (inerte, feroase ... »
Buyer Member 17 ani
Ilfov
 Dispozitiv separare tabla,120 mm x 60 mm x 222 mm

Dispozitiv separare tabla,120 mm x 60 mm x 222 mm


Magnet permanent deosebit de puternic care poate sa fie fixat intr...-un dispozitiv adaptat (are pe baza doua gauri pentru suruburi M10). Acesti magneti sunt... tratati chimic pentru a rezista la apa si acizi. Separatoarele de placi de metal ... »

Pret: 737 RON
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Dirtstop, filtru magnetic separator de impuritati,

DIRTSTOP, filtru magnetic separator de impuritati, pentru centrale


DIRTSTOP , filtru magnetic separator de impuritati, pentru centrale 3 4... a centralei. Dirtstop este un separator compact de impuritati proiectat de IVAR, esential..., separatorul de impuritati Dirtstop este alcatuit dintr-un corp din IXEF ... »

Pret: 311.74 RON
Buyer Member 6 ani
Ilfov
2122 produse / 85 pagini
25 produse pe pagina.

"separatoare magnetice magneti separare" in Firme Hot - 5 Rezultat(e)
Folositi cautarea