Inscrie firma »

S**************************************************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S**************************************************************

ISAF face parte din Grupul Colas, un lider mondial in contructia si intretinerea infrastructurii, care, la randul sau, este parte din compania multinationala franceza Bouygues.
Suntem un expert regional traditional in constructii feroviare, cu peste 60 de ani de experienta in Romania si peste 10 ani in Grecia si Bulgaria.
Capabilitatile noastre ne permit sa realizam proiectarea, productia si instalarea de sisteme si componente feroviare specifice, atat pentru transportul feroviar, pentru energoalimentare, linie de contact, automatizare, semnalizare, telecomunicatii, cat si pentru transportul urban: tramvai, troleibuz, tramvai, in special lucrari de electrificare si, de curand, constructie de cale de rulare.
Suntem permanent preocupati de crearea de produse noi, care, pe langa nivelul ridicat de performanta, calitate si siguranta, trebuie sa aduca valoare adaugata pentru client, in ceea ce priveste: timpul scurt de instalare, costuri reduse de intretinere, un ciclu de viata mai lung etc.
Suntem continuu preocupati de cresterea gradului de constientizare a personalului nostru in ceea ce priveste respectarea standardelor referitoare la siguranta, atat nationale, cat si europene, din industria feroviara, siguranta fiind primordiala in tot ceea ce facem.
Ne straduim sa mentinem performantele de siguranta la cel mai inalt nivel, cu un accent mare pus pe instruirea personalului, pe expertiza si evaluarea continua, astfel incat sa asiguram clientiilor nostrii cel mai inalt nivel de profesionalism.
PREZENTARE S**************************************************************
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: infrastructura feroviara - constructii feroviare - productie

ULTIMELE PRODUSE ALE SC ISAF-SOCIETATE DE SEMNALIZARI SI AUTOMATIZARI FEROVIARE S.A.

Oferta firmei SC ISAF-SOCIETATE DE SEMNALIZARI SI AUTOMATIZARI FEROVIARE S.A. nu contine nici un produs sau serviciu
SC ISAF-SOCIETATE DE SEMNALIZARI SI AUTOMATIZARI FEROVIARE S.A. ESTE INSCRISA IN