Inscrie firma »

S**************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S**************************

Skyline Distribution este distribuitorul Audisoft Technologies pe piata romaneasca.
Stabilirea standardelor in comunicarea video mobila.
AudiSoft, cu sediul in America de Nord, este un important furnizor mondial de sisteme de comunicatii mobile si wireless.Compania dezvolta si comercializeaza solutii mobile de comunicare video proiectate pentru a oferi organizatiilor din intreaga lume acces video mobil securizat, usor de utilizat si eficient din punct de vedere al costurilor chiar si din locurile cele mai izolate. Cu video si sunet de inalta definitie si wireless, AudiSoft conecteaza expertiza celor aflati la sediu cu cei ce se confrunta cu situatii critice in domeniu - premitandu-le accesul la un expert virtual (\"cel mai bun prieten\"), chiar si pentru operatiunile cele mai delicate in cele mai dificile conditii.
Incepand cu anul 1997, precum si prin intermediul produselor sale emblematice - Frontline Communicator - compania dezvolta si comercializeaza sisteme mobile de comunicatii unice care ofera posibilitatea organizatiilor de a-si imbunatati procesele de afaceri prin utilizarea tehnologiei videoconferintei mobile.
Compania a crescut constant in ultimii 15 ani, atat din punct de vedere al gamei de produse cat si al extinderii geografice.
Vandut la nivel global de catre o retea de prima clasa de distribuitori si integratori, Frontline Communicator a fost implementat in multe organizatii din intreaga lume din toate industriile.
Indiferent de industria in care lucrati sau nevoile dvs. de comunicare mobila, Frontline Communicator va poate ajuta cu siguranta in a consolida si imbunatati procesele de afaceri existente ale organizatiei dumneavoastra.
PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
114 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Webrtc - forntline communicator - comunicare video prin browser

ULTIMELE PRODUSE ALE SC SKYLINE DISTRIBUTION SRL

Oferta firmei SC Skyline Distribution SRL nu contine nici un produs sau serviciu