Inscrie firma »

S*********************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*********************************

Compania noastra Stockdale Media este o agentie de publicitate, reprezentand o filiala a Stockdale & Associates, care are 3 departamente: publicitate (Advertising), cercetare (Executive Search) si dezvoltarea calitatilor (NLP Coaching). In prezent, detinem birouri in Atena si Bucuresti, cu posibilitati de extindere si dezvoltare in Marea Britanie.
Ne concentram atentia asupra planificarii si a implementarii unor evenimente si campanii de branding in cadrul mall-urilor sau al altor locatii. Printre clientii nostri se numara: ECE Malls, P&G, L\'Oreal, PepsiCo, Coca Cola, Cosmote, Motorola, Henkel, Ford, Microsoft. Detinem o experienta vasta in organizarea unor evenimente tematice in mall-uri si avem o cooperare permanenta cu ECE sau alte mall-uri de tip premium in ceea ce priveste conceptul creativ, desemnarea spatiului (set design), personalul si organizarea evenimentelor.
Ce beneficii putem oferi mall-urilor?
Majoritatea dintre acestea stiu ca popularitatea si cifra de afaceri vor creste in functie de amplasament si, ulterior, de oferta de magazine, divertisment sau mancare. Supermarket-urile de succes au reusit sa realizeze din aceasta combinatie de factori o adevarata stiinta. Totusi, in acest mediu flexibil si inovativ, magazinele se disting prin abilitatea de a gazdui evenimente, cu scopul de a atrage, educa si directiona consumatorii catre locatiile respective pentru cumparaturi. Modalitatea de a invata, dar si de a distra consumatorii este ceea ce noi numim \"Edu-Tainment\" la Stockdale Media. Acest termen se refera la capacitatea noastra de a crea si dezvolta evenimente, bazate pe un fapt demn de a capta atentia oamenilor. Astfel, acestia vor interactiona cu scena pregatita si vor fi recompensati cu diverse vouchere.
Evenimentele de succes sunt doar acelea care reusesc sa aduca multi oameni in mall, traficul mare de persoane conducand, ulterior, la vanzari ridicate. Prin urmare, ne axam pe incercarea de a-i face pe consumatori sa petreaca tot mai mult timp la stand, cu scopul de a creste puterea de cumparare. Daca oaspetii nostri se simt bine si primesc diverse premii, acestia tind sa revina in acelasi mall, sporind, astfel, frecventa de vizitare a magazinului respectiv. Rolul nostru este de a oferi avantaje atat clientilor, cat si mall-urilor sau magazinelor din interiorul acestora.
Stockdale Media este specializata in proiectarea, organizarea si punerea in aplicare a acestor tipuri de evenimente. Am avut colaborari de succes cu mari magazine de vanzari cu amanuntul, in momentul coordonarii unor programe speciale de sezon si anuale. Evenimentele respective erau organizate cu scopul de a atrage consumatorii la mall si catre acei vanzatori specifici. Multe agentii de tip ATL incearca sa realizeze aceste evenimente extrem de specializate, dar lipsa de creativitate si experienta conduce, uneori, la o campanie ineficienta sau cu rezultate minime.
PREZENTARE S*********************************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************************
697 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: creatie - concept - BTL

ULTIMELE PRODUSE ALE SC STOCKDALE MEDIA ADVERTISING SRL

DIGITALDIGITAL
Digital
DIGITAL Creative Concept Implementation Internet Banner Campaign Social Media Marketing Microsites Viral ...
DigitalDigital
Digital
DIGITAL Creative Concept Implementation Internet Banner Campaign Social Media Marketing Microsites Viral ...
BELOW THE LINE COMMUNICATIONS (BTL)BELOW THE LINE COMMUNICATIONS (BTL)
Below the line communications (btl)
BELOW THE LINE COMMUNICATIONS (BTL) Event/ Promotions Design Packaging Ambient Media Table Talk Media ...
SC STOCKDALE MEDIA ADVERTISING SRL ESTE INSCRISA IN