Inscrie firma »
 

Prezentare S**************

AnveloSHOP este lider in comertul online de anvelope si jante auto. Magazinul online anveloshop,ro a fost lansat in septembrie 2009, din dorinta de a oferi posesorilor de autoturisme o experienta completa a achizitiilor online de anvelope noi si jante auto. Echipa AnveloSHOP este formata din specialisti cu peste 10 ani experienta in comertul de anvelope si jante. Portofoliul de produse AnveloSHOP cuprinde peste 40 de branduri de top si acopera toate segmentele pietei de anvelope (premium, value, buget).

Clientii AnveloSHOP pot comanda anvelope online sau telefonic. Specialistii AnveloSHOP vor prelua imediat comanda si vor oferi toate informatiile necesare. Deasemenea, se ofera si consultanta tehnica in achizitionarea anvelopelor si jantelor auto, astfel incat clientii AnveloSHOP pot avea siguranta ca au facut cea mai buna alegere.

Magazinul online AnveloSHOP beneficiaza de un stoc constant de peste 20.000 de anvelope, cu data de fabricatie recenta. Toate anvelopele afisate online sunt noi, exista in stoc, sunt depozitate in conditii optime si pot fi livrate in 24/48 ore in toata tara, prin intermediul firmelor de curierat partenere. AnveloSHOP.ro comercializeaza doar anvelope noi pentru care clientii beneficiaza de o garantie de 3 ani, incepand de la data facturarii.
PREZENTARE S**************
MEMBRU
GRATUIT
S**************
242 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: anvelope - anvelope de vara - anvelope de iarna

ULTIMELE PRODUSE ALE SC AUTO DIN SRL

Oferta firmei SC AUTO DIN SRL nu contine nici un produs sau serviciu