Inscrie firma »

S***************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S***************************

\"Totul pentru casa si gradina ta!\" este moto-ul care sta la baza existentei noastre ca si societate. Cu o echipa tanara si dinamica, dar cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, venim in sprijinul confortului si satisfactiei dumneavoastra propunandu-va un sistem unitar: pentru ca adesea o piscina exterioara este inconjurata de vegetatie, abordarea noastra unitara va ofera atat piscina in sine, cat si sistemul de irigatii necesar pentru a pastra gazonul din jurul piscinei intr-o stare perfecta de prospetime, dar si lucrarile de amenajare peisagistica. In plus, va oferim posibilitatea de a va bucura de cateva clipe de liniste si racoare in intimitatea terasei dumneavoastra climatizate acum cu vapori de apa... De fapt, tot ceea ce inseamna \"apa\" in casa si gradina dumneavoastra poate fi solutionat de specialistii nostri!

Dincolo de amenajarea in cadru natural a piscinei si a spatiului din jur, va propunem solutii pentru piscine de interior, saune si spa-uri, toate cu destinatie privata sau publica, pornind din perimetrul casei dumneavoastra si mergand pana la dotarea hotelului dumneavoastra, a salii de sport, a centrului wellness, a strandului etc.

Colaborarea cu furnizori de renume international reprezinta un garant al calitatii si al profesionalismului ridicat al produselor pe care vi le punem la dispozitie, produse puse in opera de personal cu experienta.

\"Totul pentru casa si gradina ta!\" = Totul pentru confortul si satisfactia dumneavoastra!
PREZENTARE S***************************
MEMBRU
GRATUIT
S***************************
558 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: piscine - saune - spa

ULTIMELE PRODUSE ALE SC GARDEN POOL SOLUTIONS SRL

MozaicMozaic
Mozaic
Mozaic din sticla, productie spaniola, pentru finisarea piscinelor, bailor, bucatariilor si a altor spatii ...
Piscina prefabricataPiscina prefabricata
Piscina prefabricata
Piscina prefabricata din tabla de otel finisata cu liner, forma ovala, dimensiuni 416 x 800 x 150 cm, livrata cu kit de ...
EUR 5580.00