Inscrie firma »

S************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S************************

NEW ELITE. Suntem o agentie de branding care va intelege provocarile. Si dorintele.
1.New Elite va integreaza strategia de branding in strategia de marketing a firmei prin servicii complete de branding de la concept la implementare.
Ceea ce ne diferentiaza este o abordare integrata de servicii de branding in plus fata de o agentie de branding traditionala care face doar creatie . Avamd zece ani de expertiza in consultanta strategica noi oferim servcii integrate de consultanta si implementare in :
STRATEGIE DE BRAND -- BRANDING/REBRANDING- ACTIVAREA BRANDULUI - BRAND MANAGEMENT-BRAND TRAINING.
Misiunea noastra este de a crea diferentiere profitabila pentru clientii nostri in raport cu competitia lor. Viziunea noastra este ca prin diferentiere, clientii nostri vor avea la randul lor mai multi clienti, isi vor creste cota de piata si brandul lor va deveni cunoscut atat la intern cat mai ales la export,
2. Branding la viteza afacerii. Un brand in trei zile, nu in trei luni !
Va propunem cea mai noua metoda pentru a construi brandurile de companie, de produs sau de a face un rebranding eficient ! New Elite a dezvoltat o metodologie unica de branding care construieste pozitionarea, valorile si personalitatea unui brand in carul unui workshop de 1 zi, in loc de trei luni cat ii ia unei agentii de branding traditionale. Pe baza experientei in dezvoltare organizationala si consultanta strategica, echipa New Elite a pus la punct o tipologie de workshop care aduna toate informatiile din mediul intern si extern si le concentreaza intr-un document de sinteza in care avem scris clar pozitionarea, valorile si avantajele competitive unice ale brandului dvs. Cum lucram ? Aflati aici !
3.O echipa de elita pentru un brand de elita. Faptele oamenilor reflecta valorile brandului.
Brandurile sunt construite de oameni pentru oameni. Pe baza experientei de zece ani pe piata de consultanta din Romania am dezvoltat servicii de marketing si branding prin care putem construi un brand puternic in mediul intern cat si in mediul extern al companiei. Pespectiva noastra pune brandul in lumina faptelor angajatilor, colaboratorilor si a tuturor celor care interactioneaza si ii spun povestea mai departe. Experienta in dezvoltare organizaitionala ne spune ca brandurile nu se opresc odata cu crearea lor, provocarea si aventura incep dupa ce acestea de creeaza. Comunitatile online si retelele sociale potenteaza interactiunea brandului cu consumatorii. Va invitam alaturi de noi in povestea fascinanta a brandurilor si a omenilor carora noi le asiguram evolutia !
PREZENTARE S************************
MEMBRU
GRATUIT
S************************
108 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: agentie branding - servicii marketing - proiectare

ULTIMELE PRODUSE ALE SC NEW ELITE STRATEGY SRL

Oferta firmei SC NEW ELITE STRATEGY SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC NEW ELITE STRATEGY SRL ESTE INSCRISA IN