Inscrie firma »
 

Prezentare S****************

Agentia de turism Air Global a fost infiintata in anul 2004, avand numar de inmatriculare la Registrul Comertului J08/583/1991 si codul de inregistrare fiscala RO1096489, sub denumirea de S.C AUTOROM S.R.L..
Agentia a fost primul tour operator, din Romania, pe destinatia Croatia. In prezent, agentia si-a marit portofoliul destinatiilor pentru care are pachete proprii. Agentia, cu Licenta de Turism nr.2745, este membra a Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT) si este acreditata IATA (putem emite bilete de avion pe destinatii precum SUA, Canada, etc).
S-a afirmat in domeniu turismului printr-un portofoliu bogat de clienti, atat turisti, persoane fizice, cat si companii renumite. Turistul este asigurat pentru rambursarea cheltuielilor de repatriere si / sau a sumelor achitate de acesta, in cazul insolvabilitatii sau falimentului agentiei de turism, la societatea de asigurare Gerroma (Seria lF-i Nr. 1345 / O2-O3-2O12) din localitatea Bucuresti, tel. 021. 321.74.28 , fax 021320.20.16.
In paleta de servicii oferite de societate se regasesc activitati precum:
TICKETING: Agentia noastra este acreditata IATA. Sietemele de rezervari folosite, permit oferirea unor servicii rapide, eficiente si de incredere.
TURISM INTERN: Agentia gestioneaza un numar impresionant de contracte cu hoteluri in toate orasele din tara si hoteluri de pe litoral si montane cu tarife avantajoase.
TURISM EXTERN: Agentia ofera pachete turistice cu avionul, cursa de linie sau charter, precum si autocarul, atat pentru grupuri, cat si individual pe destinatii precum Bulgaria, Grecia, Turcia, Croatia, Spania, Malta, Austria, Italia, Franta, destinatii exotice, sejururi pe litoralul european, vacante in Europa, Asia, America si Africa.
TURISM DE AFACERI: Agentia s-a implicat in organizarea de evenimente bussines: congrese, conferinte, cocktailuri, aniversari de firma, lansari de produse, in marile orase ale tarii.

ASIGURARI DE CALATORIE: Agentia colaboreaza cu societati de asigurari, precum: Gerroma si Mondial Assistance.
Agentia de turism Air Global are sediul in Brasov, pe strada Calea Bucuresti nr.57, sc A, apartament 2, parter. Echipamentele aflate in dotare sunt : computere in retea, faxuri, copiatoare.
PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
260 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: turism - oferte

ULTIMELE PRODUSE ALE SC AUTOROM S.R.L.

Oferta firmei SC AUTOROM S.R.L. nu contine nici un produs sau serviciu
SC AUTOROM S.R.L. ESTE INSCRISA IN