Inscrie firma »
 

Prezentare SC OPTICNET SERV SRL

Compania OpticNet a fost infiintata in anul 2004 cu ocazia liberalizarii comunicatiilor electronice pentru acces neconditionat la bucla locala. Solutia de acces ne permite sa furnizam servicii de comunicatii de date si de acces permanenent la internet de mare viteza numita "Broadband Internet" prin cea mai avansata si raspandita tehnologie utilizata in tarile dezvoltate, numita ADSL-Asymetric Digital Subscriber Line.
Suntem printre primele companii din Romania si singura companie din Ploiesti ce furnizeaza noua generatie de servicii ADSL cu viteze de peste 50 ori mai mari decat solutiile existente prin telefon Dial Up.
Prin utilizarea tehnologiei ADSL de conectare locala a utilizatorilor, prin legatura directa de Fibra Optica la providerul extern de Internet si prin serviciile complete asigurate de echipa profesionista pe care o avem, suntem capabili sa asiguram servicii de inalta calitate, adaptate perfect nevoilor prezente si viitoare.
PREZENTARE SC OPTICNET SERV SRL
LIGHT
MEMBER
SC OPTICNET SERV SRL
6 255 accesari
Persoana de contact: Sebastian Roman
Adresa postala: Str. Maramures nr. 12
Localitate: Ploiesti, Prahova
Telefon: click aici 0244518255
Fax: 0244518303
Website:

Categorie principala:
Comunicatii/Telecomunicatii » ISP

ULTIMELE PRODUSE ALE SC OPTICNET SERV SRL

ADSL BussinesADSL Bussines
Adsl bussines
Serviciile prezinta urmatoarele caracteristici: - Solutie ADSL in bucla locala sau prin linie dedicata - Sunt ...
ADSL PlusADSL Plus
Adsl plus
Internet de mare viteza pentru utilizatorii individuali. 1 mbps International, 1 mbps national +8 mbps metropolitan. ...