Inscrie firma »

G********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare G********************

Compania noastra activeaza in Romania din martie 2007, insa, la sfarsitul anului 2012 am fost acceptati ca membru cu drepturi depline in reteaua GLOBAL Express Freight & Forwarding si ne-am alaturat celor peste 80 de birouri deja raspandite pe intreg globul.

Dupa 5 ani in care am implementat mai multe standarde nationale si internationale, timp in care ne-am concentrat in primul rand pe calitatea serviciilor oferite, avem acum posibilitatea de a oferi clientilor nostrii toate beneficiile apartenentei la reteaua internationala de livrari express si transport marfa.

In Romania, GLOBAL Curier Express are deja o retea stabila de agentii locale, francize sau contractori locali care impreuna efectueaza livrari express in 24 de ore intre localitatile importante ale tarii si ofera clientilor nostrii posibilitatea de a livra in peste 2100 de localitati fara costuri de kilometri exteriori.

Divizia GLOBAL Freight & Forwarding permite acum clientilor din Romania sa faca transport international de marfa la tarife foarte avantajoase: fie transport rutier in Europa, fie transport international combinat maritim-aerian-terestru.

In lume, GLOBAL Curier Express poate efectua livrari in regim de curierat rapid in peste 210 tari (export si import), si sunt posibile atat expedieri express cu livrare pe calea aerului ce ajung a doua zi in marile orase ale lumii, cat si livrari economice prin transport combinat.

In Bucuresti, GLOBAL Curier Express s-a dezvoltat pentru a uni capitala noastra de celelalte orase importante ale lumii, astfel, masinile noastre ajung in fiecare zi la aeroportul international Henri Coanda din Otopeni (OTP) si alte puncte vamale.

Multumim clientilor pentru increderea acordata si ne angajam in continuare sa oferim servicii cat mai sigure si stabile, un customer service ireprosabil, dar si cotatii corecte pentru serviciile prestate.
PREZENTARE G********************
MEMBRU
GRATUIT
G********************
1 841 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
G********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: curier - curierat rapid - curier rapid

ULTIMELE PRODUSE ALE GLOBAL CURIER EXPRESS

Direct Mail - MarketingDirect Mail - Marketing
Direct mail - marketing
Direct Mail - Marketing GLOBAL Curier Express va pune la dispozitie o retea bine dezvoltata pentru distributia de ...
Transport Marfa EuropaTransport Marfa Europa
Transport marfa europa
Transport Marfa in Europa GLOBAL Curier Express va pune la dispozitie camioane si trailere pentru transport de marfa ...
Curierat Rapid InternationalCurierat Rapid International
Curierat rapid international
-Serviciul International Economic – GLOBAL Curier Express va ofera posibilitatea de a livra plicuri si colete ...
Curierat Rapid LocalCurierat Rapid Local
Curierat rapid local
-Serviciul Livrare NextDay - Livrare standard, a doua zi pana la sfarsitul programului de lucru; -Serviciul OverNight ...
Curierat Rapid NationalCurierat Rapid National
Curierat rapid national
-Serviciul NextDay - Livrare a doua zi pana la sfarsitul programului de lucru; -Serviciul OverNight Express - Livrare ...