Inscrie firma »

A**************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare A**************************

SC AMBIANCE SERVICE EXPERT SRL ramane una dintre cele mai de incredere companii pt furnizarea echipamentelor de incalzire, ventilatie, aer conditionat si servicii. Compania si-a construit reputatia pe serviciu in timp datorita clientilor multumiti, produse de calitate, precum si o dedicatie pentru satisfacerea clientului. Unul dintre serviciile primare oferite de companie ramane intretinerea sistemelor de aer conditionat, montarea si punerea in functiune a echipamentelor achizitionate prin intermediul site-ului nostru.
Profesionistii nostri inspecteaza echipamentul frigorific, se asigura ca benzile de caldura, bobine de condensare, vaporizatoarele si ventilatoarele sunt in stare buna de functionare.
Atunci cand sistemele de aer conditionat au nevoie de reparatii, profesionisti de la SC AMBIANCE SERVICE EXPERT SRL pot sa deserveasca inlocuirea condensatoarelor, sisteme de conducte si compresoare. Ei, de asemenea pot sa reincarcarce cu freon si sa regleze termostatele. In plus, ei vor inspecta izolatia si consiliaza clientii in consecinta.
Firma se bucura, de asemenea, de pozitia sa ca unul din cei mai mari furnizori de echipamente frigorifice. Compania comercializeaza o gama larga de produse din industria de varf, ofera produse care sunt eficiente energetic, prietenoase cu mediului si care sa sprijine noile tehnologii ecologice.
Avem multi clienti care mizeaza pe serviciile noastre de calitate profesionala si care apreciaza munca noastra atat de mult incat acestia ne recomanda si vecinilor, prietenilor si rudelor.
Pana de curand, SC AMBIANCE SERVICE EXPERT SRL a castigat clienti noi numai prin recomandarea clientilor sai fideli. Speram ca veti gasi noul nostru site-ul informativ si usor de utilizat.
Misiunea noastra este de a efectua la cel mai inalt nivel, servicii si manopera de calitate pentru clientii nostri.
Vom stabili relatii de lunga durata cu clientii nostri, prin depasirea asteptarilor acestora si prin castigarea increderii prin performantele exceptionale ale fiecarui membru al companiei noastre. Angajamentul nostru este de a ne mentine la cele mai inalte nivele de integritate si onestitate cu membrii echipei noastre, vanzatorii, asociatii profesionale si clienti.
PREZENTARE A**************************
MEMBRU
GRATUIT
A**************************
375 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
A**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: AER CONDITIONAT IEFTIN - AER CONDITIONAT SERVICE - MONTAJ AER CONDITIONAT

ULTIMELE PRODUSE ALE AMBIANCE SERVICE EXPERT SRL

Aparat A/C YAMATO 9000 btu/hAparat A/C YAMATO 9000 btu/h
Aparat a/c yamato 9000 btu/h
Caracteristici functionare Tip aparat Split Capacitate 9000 BTU/h Inverter Nu Instalare gratuita DA Capacitate ...
RON 1270.00
AMBIANCE SERVICE EXPERT SRL ESTE INSCRISA IN