Inscrie firma »
 

Prezentare V***************

Compania noastra, datorita muncii depuse in cei 10 ani de activitate, a reusit sa evolueze prin punerea la dispozitie a serviciilor de transport prompte, si a castigat increderea unor colaboratori importanti din aceasta industrie a transporturilor, atat din tara cat si din afara tarii, acest fapt reflectandu-se in contractele pe termen lung pe care le detinem cu acestia. Am castigat respectul clientilor nostri prin serviciile de calitate pe care le oferim. Pentru ca stim ca in transport cel mai important lucru este timpul, iar timpul inseamna bani, ne straduim sa ajungem intotdeauna in timp util la destinatie.
Un alt atuu pe care il detinem este simtul responsabilitatii fata de marfa pe care o transportam. Societatea noastra are incheiate contracte de asigurare marfa. Camioanele noastre se prezinta in stare foarte buna de functionare, au toate reviziile efectuate la zi, si sunt echipate corespunzator cu chingi de ancorare marfa, lift, fiind acoperite cu prelata pentru a facilita astfel incarcarea pe deasupra, cu macaraua sau pe lateral.
Motto-ul nostru este \"un client multumit este un client castigator\", de aceea vom gasi intotdeauna solutii pentru a indeplini cerintele legate de transportul marfurilor dumneavoastra.
PREZENTARE V***************
MEMBRU
GRATUIT
V***************
1 649 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
V***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: transport marfa - transport serbia - transport marfa international

ULTIMELE PRODUSE ALE VASY TOUR S.R.L.

Transport marfaTransport marfa
Transport marfa
Transport de marfa intern. Transportator direct marfa Serbia - Asiguram transport de marfa in regim complet cu ...
VASY TOUR S.R.L. ESTE INSCRISA IN