Inscrie firma »
DETOXIFIANT 60cpr

DETOXIFIANT 60cpr

Tip produs: detoxifiant
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare DETOXIFIANT 60cpr

In ultima vreme se vorbeste mult despre detoxifiere si pe buna dreptate, deoarece stilul de viata modern (stres mult ,alimentatie chimizata, consum de alcool, cafea, tutun, sedentarism si expunere la radiatii nocive) predispune la acumulari de substante cu efecte negative asupra sanatatii (fizice si psiho-mentale).

Exista doua mari categorii: substantele de metabolism perturbat, precum colesterolul, trigliceridele, acidul uric, sarurile minerale, care se depun in diverse zone ale organismului (artere, articulatii, tesut subcutan) si a doua categorie, radicalii acizi liberi, care perturba echilibrul intern la nivel celular ducand in timp la dereglari in functionarea tuturor aparatelor si sistemelor. Plantele cu efect detoxifiant-depurativ ajuta la mobilizarea si apoi la eliminarea acestor substante nocive din organism prin scaun, urina si transpiratie.

SENNA (Folium Sennae) Este o planta cu efecte laxative remarcabile de la care sunt folosite frunzele. Continutul de compusi antrachinonici (senozidele A, B, C si D) ii confera efectul bun laxativ si spre deosebire de alte plante laxative nu determina aparitia colicilor intestinale.

ANGELICA (Angelica Archangelica) Planta extrem de vitala si viguroasa, angelica este totodata o planta sacra care atrage rezonante angelice in fiinta. Este extrem de bogata in principii active: uleiuri esentiale, cumarine, furanocumarine, acizi grasi, taninuri si saruri minerale etc. Angelica este o planta cu gust amar si picant care ajuta detoxifierea organismului prin reglarea functiei digestive. Este folosita de obicei pentru calitatile sale de tonic digestiv, carminative, colagog, dar este si un antidepresiv excelent, stimulent cerebral si are si un rol de potentare a actiunilor celorlalte componente ale amestecului.

TREI FRATI PATATI (Viola Tricolor) Planta delicata, des intalnita in flora spontana, este cea mai eficienta planta cu actiune antialergica si depurativa de la noi. Substantele active pe care le contine (saponine, flavonoide si alte componente terpenoidice), activeaza procesele de eliminare a toxinelor din sange pe cale renala, sudoripara si intestinala, favorizand eliminarea acumularilor daunatoare sanatatii organismului (acid uric, colesterol, saruri minerale etc).

BRUSTURE (Arctium Lapa) Radacina de brusture este cel mai eficient depurativ din zona noastra geografica. Este bogata in inulina, acizi, vitamine si fitosteroli. Amplifica toate procesele de eliminare: pe cale intestinala (laxativ), pe cale reno-urinara (diuretic) si prin piele (sudorific).

SOC (Sambucus Nigra) intervine in detoxifiere prin efectul sau sudorific, diuretic si laxative.

CARDAMOM (Eletaria Cardamomum) Condiment aromatic extrem de placut, cardamomul este folosit de sute de ani in lumea araba ca substanta care scade efectul nociv al cafelei. Cardamomul este o planta cu efecte antitoxice si depurative foarte bune.

ULEI VOLATIL DE SALVIE (Aetheroleum Salvie) Uleiurile volatile sunt cele mai pretioase substante active pe care le produc plantele si totodata sunt si mai eficiente. Salvia este o planta cu actiune benefica in foarte multe afectiuni. Specialistii Dacia Plant l-au folosit in acest amestec pentru potentarea efectului depurativ-detoxifiant.

ULEI VOLATIL DE IENUPAR (Aetheroleum Juniperii) Ienuparul este una din cele mai valoroase plante detoxifiante autohtone. In principal se adreseaza rinichiului, pe care il stimuleaza amplificand diureza (eliminarea urinei), ceea ce duce la o mai buna eliminare a deseurilor acumulate in timp printr-un regim de viata neadecvat.

ACTIUNI:
Depurativ (stimuleaza functiile de eliminare), diuretic, laxativ, diaforetic (amplifica transpiratia), antialergic, antireumatic, antigutos, antitoxic, carminativ, coleretic, colagog, tonic hepatic, tonic amar.

INDICATII:
Constipatie, guta, reumatism, alergii, acnee, eczeme de diverse etiologii rezistente la tratament, psoriazis (adjuvant), obezitate, celulita, intoxicatii cronice diverse (alcool, cafea, tutun, medicamente de sinteza, etc), imunitate scazuta, hemoroizi, varice si sechele de tromboflebita, diabet (mai ales atunci cand este asociat cu obezitate sau cu valori crescute ale colesterolului), adjuvant in afectiunile tumorale, imbatranire prematura, aspect imbatranit al pielii, sindroame astenice, surmenaj, simptome diverse aparute ca urmare a expunerii indelungate la radiatia calculatorului sau a aparatelor electronice (copiatore, telefoane mobile etc), adjuvant in sindroame depresive, anxioase si atacuri de panica.

MOD DE ADMINISTRARE:
PENTRU ADULTI SI COPII PESTE 14 ANI: 1 comprimat de 3 ori pe zi inainte de mese (adultii pot lua si de 3 ori pe zi cate 2 comprimate pe perioade scurte, de 2-3 saptamani in situatii solicitante)

PENTRU COPII INTRE 10 SI 14 ANI: ½ comprimat de 3 ori pe zi, inainte de mese.

PENTRU COPII SUB 10 ANI: este recomandat in functie de varsta si greutate, cu avizul medicului.

Comprimatele se iau cu putina apa sau se pot suge (absorbtia este mult mai rapida si efectul mai intens).

CONTRAINDICATII:
Graviditate si lehuzie. Prudenta in caz de intolerata la lactoza.


PREZENTARE F**************
MEMBRU
GRATUIT
F**************
166 753 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
F**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: produse naturiste - suplimente naturiste - cosmetice naturiste

PRODUSE ASEMANATOARE CU DETOXIFIANT 60CPR

NORMOCOLESTEROL 60cpsNORMOCOLESTEROL 60cps
NORMOCOLESTEROL 60cps
Colesterolul face parte, alaturi de trigliceride, din marea clasa a lipidelor. Lipidele (grasimile) constituie ...
RON 8.68
SILUETH 60cprSILUETH 60cpr
SILUETH 60cpr
In cautarea perfectiunii corporale, o parte dintre noi se opresc asupra siluetei. Sa fii suplu, zvelt, cu talie bine ...
RON 17.55
DRENOR HEPATIC 60cprDRENOR HEPATIC 60cpr
DRENOR HEPATIC 60cpr
Ficatul este cel mai mare organ intern al corpului uman, fiind o anexa a tubului digestiv. El indeplineste peste 500 ...
RON 17.52
DETOXIFIANT 200mlDETOXIFIANT 200ml
DETOXIFIANT 200ml
Asa cum o arata si numele, acest remediu este prin excelenta destinat eliminarii substantelor toxice sau nefolositoare ...
RON 24.8
SVELTAFLOR 60cps FARESSVELTAFLOR 60cps FARES
SVELTAFLOR 60cps FARES
SVELTAFLOR " M112, cpsAjuta la scaderea in greutate.Contribuie la mentinerea unei greutati corporale ...
RON 21.13
PROMO DETOXIFIANT HEPATIC 30cps + 10cps(gratuit) COSMOPHARMPROMO DETOXIFIANT HEPATIC 30cps + 10cps(gratuit) COSMOPHARM
PROMO DETOXIFIANT HEPATIC 30cps + 10cps(...
Formula unica, un complex de 5 extracte din plante, plus Colina si L-Metionina cu actiune detoxifianta si ...
RON 29.45
COMPLEX DETOXIFIANT 40cpr HOFIGALCOMPLEX DETOXIFIANT 40cpr HOFIGAL
COMPLEX DETOXIFIANT 40cpr HOFIGAL
Producator: S.C. HOFIGAL EXPORT – IMPORT S.A. Produsul este un supliment alimentar care nu ...
RON 11.72
ELIXIR FRUCTE SOC SLABIT 200mlELIXIR FRUCTE SOC SLABIT 200ml
ELIXIR FRUCTE SOC SLABIT 200ml
ELIXIR DIN FRUCTE SOC Slabeste natural! Socul face parte din familia Caprifoliaceae, fiind un arbust indigen, cu ...
RON 24.8
TINCTURA PAPADIE 50mlTINCTURA PAPADIE 50ml
TINCTURA PAPADIE 50ml
TINCTURA DE PAPADIE (Taraxacum officinale) TINCTURA DE PAPADIE este o solutie hidroalcoolica obtinuta ...
RON 7.52

DETOXIFIANT 60CPR ESTE LISTAT IN: