Inscrie firma »
DRENOR HEPATIC 60cpr

DRENOR HEPATIC 60cpr

Tip produs: drenor
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare DRENOR HEPATIC 60cpr

Ficatul este cel mai mare organ intern al corpului uman, fiind o anexa a tubului digestiv. El indeplineste peste 500 de functii, dintre care noua sunt considerate ca fiind de baza. Ficatul mai este denumit si “uzina organismului”, aici fiind sintetizate peste 2.500 de substante.

Dintre functiile ficatului putem aminti: functia metabolica, cu rol in sinteza colesterolului si a lipidelor; functia vasculara, cu rol in sinteza unor elemente ale sangelui (albumine, globuline) precum si a factorilor de coagulare ai acestuia; functia secretorie, cu rol in producerea bilei; functia antitoxica, cu rol in neutralizarea toxinelor din organism si functia excretorie, cu rol in descompunerea hemoglobinei.

Spre deosebire de alte organe, ficatul are capacitatea de refacere a celulelor care au fost distruse de catre o boala sau leziune care s-a manifestat pe termen scurt. Daca leziunile sunt repetate si apar pe termen lung (cazul bolilor cronice), modificarile devin ireversibile.

Vezica biliara (sau colecistul) este situata imediat sub ficat, fiind o anexa a acestuia, ea avand rolul de depozitare a bilei secretata de ficat. Din vezica, bila este eliminata prin canalul coledoc in duoden, unde exercita un rol important in procesul de digestie al grasimilor.

Bolile care apar la acest nivel se datoreaza infectiilor (hepatitele A, B, C), afectarii functiei secretorii a ficatului (cu secretia insuficienta de bila) si/sau a vezicii biliare, cand pot aparea: colecistite (inflamatii ale colecistului), diskinezii biliare (dereglarea mecanismului de eliminare a bilei datorita perturbarii motilitatii vezicii biliare), angiocolite (infectii bacteriene ale cailor biliare), colici biliare (dureri la nivelul cailor biliare datorate litiazei biliare sau a colecistitelor acute).

Pentru DRENOR HEPATIC, specialistii Dacia Plant au ales o reteta pe baza de plante medicinale si uleiuri volatile, cu rol de drenare a secretiei biliare, de corectie a disfunctiilor hepatice, de ameliorare a simptomelor neplacute ce insotesc acest tip de afectiuni si de imbunatatire a procesului digestiv.

ANGHINARE (Cynara scolymus)
Anghinarea este una din cele mai vechi plante cunoscute in istoria umanitatii. In medicina traditionala, frunzele de anghinare erau utilizate pentru proprietatile diuretice si coleretice. Din compozitia chimica a plantei fac parte urmatoarele substante bioactive: lactone sesquiterpenice cu actiune coleretica si colagoga, cinaropicrina (o substanta tonic amara), cinarina cu actiune hipolipemianta, hipocolesterolemianta, hepatoprotectoare si antitoxica hepatica. Fitocomplexul este regenerant al celulei hepatice, antiaterosclerotic, detoxifiant, ceea ce permite administrarea plantei, ca adjuvant in insuficienta hepatica, hepatite cronice, ciroza hepatica, colecistite acute si cronice, diskinezie biliara, hipercolesterolemie, hiperlipidemie si ateroscleroza.

ROSTOPASCA (Chelidonium majus)
Rostopasca este o planta medicinala utilizata inca din Evul Mediu pentru tratarea bolilor de ficat. Ea are o compozitie bogata in alcaloizi, cei mai importanti fiind: chelidonina (cu actiune antispastica, coleretica si colagoga), sangvinarina (cu proprietati antiinflamatoare, antibacteriene si antivirale), coptizina (cu actiune colecistokinetica) si cheleritrina (alcaloid care stimuleaza peristaltismul intestinal, avand totodata si actiune antibacteriana si antivirala). Datorita complexului de alcaloizi, rostopasca poate fi administrata ca adjuvant in dischinezii biliare, colecistite acute si cronice, colici hepatobiliare, hepatite cronice, ciroza hepatica si litiaza biliara.

TINTAURA (Centaurium erythraea)
Tintaura este o planta cu gust amar accentuat, de unde si numele popular de "fierea pamantului". Planta are in compozitie principii amare de tip secoiridoidic, cum ar fi: swertiamarina, swerozida, centaurozida, gentiopicrozida, centapicrina si eritrocentaurina, substante bioactive care imprima actiunea tonic amara, eupeptica, coleretica, colagoga, detoxifianta, antiinflamatoare, stimulenta a secretiilor gastrointestinale si depurativa. Datorita acestor proprietati, tintaura poate fi intrebuintata ca adjuvant in diskinezii biliare, colecistite acute si cronice, angiocolite si anorexie.

GENTIANA (Gentiana acaulis)
Gentiana este o planta amara, fiind folosita in medicina traditionala pentru tratarea icterului. Din compozitia chimica a plantei fac parte: principii amare de tip secoiridoidic (gentiopicrozida, amarogentina, amaropanina, amaroswerina) si derivati ai xantonei (gentizina, izogentizina). Complexul de substante bioactive prezinta urmatoarele actiuni: tonic amar, stomahic, eupeptic, coleretic, colagog, detoxifiant, ceea ce determina utilizarea plantei ca si adjuvant in afectiuni hepatice, diskinezii biliare, colecistite acute si cronice, anorexie.

ULEI ESENTIAL DE MENTA (Menthae aetheroleum)
Datorita uleiului esential, principalul sau component, menta reprezinta una dintre plantele cele mai folosite in fitoterapia de pe toate meridianele. Uleiul esential de menta (alcatuit din α si β-pinen, mentol, mentona, cineol, limonen, β-tuiona, sabinen, β-cadinen si cariofilen), prezinta actiune: antispastica, secretolitica, colagoga, analgezica si antibacteriana. Datorita acestor proprietati, uleiul de menta se utilizeaza ca adjuvant, in tratamentul afectiunilor hepatobiliare, colecistite, angiocolite, litiaza biliara, tulburari digestive.

Actiuni:
Stimuleaza si regleaza secretia de bila, stimuleaza tonusul si peristaltismul vezicii biliare ameliorand fluxul biliar, stimuleaza pofta de mancare, hepatoprotector, regenerant al celulelor hepatice, stimulent al secretiilor gastrointestinale, detoxifiant, depurativ, hipocolesterolemiant, hipolipemiant, antiinflamator, antispastic, stomahic, eupeptic.

Indicatii:
Se utilizeaza ca adjuvant in: diskinezii biliare, colecistite acute si cronice, colici hepatobiliare, angiocolite, insuficienta hepatica, hepatite cronice virale si metabolice, ciroza hepatica, hipercolesterolemie, hiperlipidemie, ateroscleroza, anorexie.

Mod de administrare:
Adulti si tineri peste 14 ani: cate 1 cpr. de 3-4 ori pe zi, inainte de mese.

Contraindicatii:
Litiaza biliara, obstructie biliara, sarcina, alaptare, alergie la oricare dintre componentii produsului.


PREZENTARE F**************
MEMBRU
GRATUIT
F**************
101 812 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
F**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: produse naturiste - suplimente naturiste - cosmetice naturiste

PRODUSE ASEMANATOARE CU DRENOR HEPATIC 60CPR

TONIC HEPATIC 50mlTONIC HEPATIC 50ml
TONIC HEPATIC 50ml
TONIC HEPATIC Regenereaza si sustine activitatea ficatului Ficatul este cel mai mare organ intern al corpului ...
RON 8.68
CEAI SANATATEA COLECISTULUICEAI SANATATEA COLECISTULUI
CEAI SANATATEA COLECISTULUI
Actiuni stimuleaza si regleaza secretia de bila, stimuleaza tonusul si peristaltismul vezicii biliare ameliorand ...
RON 4.65
TONIC HEPATIC 60cpsTONIC HEPATIC 60cps
TONIC HEPATIC 60cps
TONIC HEPATIC 60comprimate Ficat si vezica biliara COMPOZITIE: ARMURARIU (Sllybum marlanum) Planta emblematica ...
RON 12.54
CEAI AFECTIUNI HEPATICE 50gCEAI AFECTIUNI HEPATICE 50g
CEAI AFECTIUNI HEPATICE 50g
Actiuni tonica hepatica, hepatoprotectoare, regeneranta a celulelor hepatice, antihepatotoxica, coleretica, ...
RON 4.65
ROSTOPASCA 60cprROSTOPASCA 60cpr
ROSTOPASCA 60cpr
Datorita proprietatilor sale curative, rostopasca este considerata a fi una dintre cele mai puternice plante de leac ...
RON 15.04
TINCTURA ANGHINARE 50mlTINCTURA ANGHINARE 50ml
TINCTURA ANGHINARE 50ml
TINCTURA DE ANGHINARE (Cynara scolymus) TINCTURA DE ANGHINARE este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin ...
RON 7.52
TINCTURA GENTIANA 50mlTINCTURA GENTIANA 50ml
TINCTURA GENTIANA 50ml
TINCTURA DE GENTIANA (Gentiana asclepiadea) TINCTURA DE GENTIANA este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin ...
RON 7.52
CEAI TINTAURA 50gCEAI TINTAURA 50g
CEAI TINTAURA 50g
TINTAURA (Centaurium umbellatum) Tintaura face parte din familia Gentianaceae, fiind o planta erbacee, cu frunze ...
RON 3.26
CEAI ANGHINARE 50gCEAI ANGHINARE 50g
CEAI ANGHINARE 50g
ANGHINARE (Cynara scolimus) Anghinarea face parte din familia Asteraceae, fiind o planta erbacee, perena, ...
RON 3.49

DRENOR HEPATIC 60CPR ESTE LISTAT IN: