Inscrie firma »
 

Prezentare O******************

Misiunea noastra:

Ne dorim sa crestem cota de piata a produselor oragnice, naturale si hand made cu cel putin 10 procente. Organic Stuff comercializeaza in proportie de 95% produse fabricate in Romania.

Ce inseamna Organic:

Organic nu inseamna natural, ci mai mult decat atat. Principala diferenta intre natural si organic consta in faptul ca, pentru produsele naturale nu exista un regulament strict, in timp ce pentru cele organice trebuie sa se respecte o legislatie foarte exacta.

Astfel, un produs se poate numi organic si poate afisa acest lucru pe eticheta doar daca ingredientele si procesul de fabricatie nu implica radiatii, pesticide, ingrasaminte chimice sau modificare genetica.

Potential de crestere:

\"Pentru urmatorii 5 ani, piata BIO din Romania are cel mai mare potential de crestere din industria organica (europeana).\" potrivit declaratiei consultantului pentru Monitorul Organic European, Amarjit Sahota

De ce:

Piata BIO din Romania este generata in primul rand de oferta deoarece prezenta produselor pe piata trezeste de fapt, interesul consumatorilor.

Formarea pietei presupune de fapt schimbarea unor mentalitati si stiluri de viata, eforturi in directia educarii si informarii, avand in vedere ca este vorba de produse noi pentru romani, produse cu un caracter special.

Problema cea mai mare a pietei romanesti de produse ecologice este ca nu exista procesatori. Materia prima romaneasca este exportata, produsele sunt fabricate in strainatate si se intorc in tara de patru ori mai scumpe.

Cumpara produse romanesti - ajuta ca produsele ecologice sa fie disponibile tuturor si creaza locuri de munca pentru romani in Romania.
PREZENTARE O******************
MEMBRU
GRATUIT
O******************
254 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
O******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: cosmetice naturale - genti ecologice - dulceata naturala

ULTIMELE PRODUSE ALE ORGANIC STUFF SRL-D

Oferta firmei ORGANIC STUFF SRL-D nu contine nici un produs sau serviciu
ORGANIC STUFF SRL-D ESTE INSCRISA IN