Inscrie firma »
 

Prezentare P***************

Cativa experti in domeniul DDD (Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare) ne-am reunit si am stabilit ca este timpul sa punem punct.
De prea multe ori am auzit: \"Au venit baietii de la dezinsectie si in loc de otrava au dat cu apa\", sau \"Baietii de la dezinsectie au dat cu o otrava care a inviat gandacii, in loc sa ii omoare\" sau \"Au venit baietii de la deratizare au dat cu substanta acolo, au stat 3 minute si au plecat cu banii\".
Din aceasta cauza, in ultimii ani obiectul DDD (Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare) a scazut mult in ochii oamenilor, si suntem de parere ca e nevoie de o schimbare.
\"Ce inseamna domne\' pan\'la urma dezinsectia asta? Dar dezinfectia? Dar deratizarea? Si mai ales, De ce trebuie sa le fac?\"; \"Am gandaci! Ce sa fac?\"; \"Vreau o deratizare! Cum procedez?\"; \"Cum scap de muste?\" ;\"Dar de tantari?\" Acum e mai usor ca niciodata sa aflati aceste raspunsuri! Tot ce trebuie sa faceti este sa ne SUNATI si raspunsurile nu vor ezita sa apara. NOI va oferim toate informatiile de care aveti nevoie, va informam telefonic si prin intermediul continutului acestui site despre tot ce trebuie sa stiti si sa faceti sa starpiti sau sa preveniti orice problema legata de DEZINSECTIE, DEZINFECTIE SI DERATIZARE.
De fapt, adevarul este ca toate problemele dumneavoastra pot disparea EXTREM de usor, fara sa va goliti portofelele si fara prea mult deranj.
PREZENTARE P***************
MEMBRU
GRATUIT
P***************
249 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
P***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: deratizare galati - deratizare braila - firme de deratizare galati

ULTIMELE PRODUSE ALE PALMEX CM S.R.L.

Oferta firmei PALMEX CM S.R.L. nu contine nici un produs sau serviciu
PALMEX CM S.R.L. ESTE INSCRISA IN