Inscrie firma »

D*****************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare D*****************************

Despre Noi site-ul nostru este identitate , job si pasiune - este ceea ce facem in fiecare zi.Despre site

Credem cu tarie ca fiecare dintre noi trebuie sa aiba libertatea sa obtina cat mai mult de la tehnologia pe care o foloseste fara a fi amenintat de lipsa de profesionalism, produse contrafacute si incapacitatea unora de a satisface nevoile clientului in conformitate cu cerintele acestuia. De aceea echipa noastra de profesionisti in radio emisie-receptie, electonica - electricitate, IT si sisteme de supraveghere video/securitate lucreaza neintrerupt pentru oferirea unui serviciu calitativ, prompt si fara neplaceri cauzate de diversi factori.
La noi imprevizibilul, surpriza neplacuta sau lipsa de comunicare nu exista,

Extirpam inca din fasa hibele si nesiguranta.

Chiar daca suntem tineri pe piata virtuala, ne sustin 15 ani de experienta in montaje, revizii si reparatii, consultanta de ordin tehnic iar impreuna cu departamentul vanzari sustinem faptul ca a fi numarul unul pe piata de profil este doar o chestiune de timp.Tehnica Radio Emisie-receptie incadreaza produse din gama CB , TAXI, PMR, DUAL BAND etc incepand cu statii si antene de orice fel si terminand cu accesorii si instrumente de masura si control astfel acoperind intreaga plaja si asigurandu-ne posibilitatea de a satisface cele mai sofisticate cereri.

Avem posibilitatea de a oferi consultanta de specialitate atat pentru firme cat si pentru personae fizice fapt pentru care va recomandam sa colaborati cu tehnicii nostri in vederea obtinerii informatiilor exacte astfel impiedicand eventuale greseli in alegerea produsului.

La solicitarea dumneavoastra va punem la dispozitie serviciul mobil, tehnicienii nostri astfel garantand prin calitatea montajelor, buna functionare a echipamentelor.

Printre marcile comercializate de noi se numara: MAAS, President, Intek, Danita, Solarcon, Maxon, Motorola, Sirio, Wilson, Sigma-Eurocom, Sirtel, Lafayette etcTehnica IT & PC propune spre vanzare atat software cat si hardware, sisteme complete cat si posibilitatea cumpararii lor pe componente.

Reusim sa propunem spre comercializare o gama variata de produse structurate pe 24 de subcategorii , listate astfel incat toate detaliile sa fie perfect vizibile preturile fiind pentru toate buzunarele.

Noutatea acestui domeniu o reprezinta produsele resigilate la care oferim garantie de pana la 24 de luni.

Suntem pregatiti sa ne puneti la incercare cu cele mai sofisticate cereri , cu siguranta vom fi pregatiti sa ne facem demni de recunostinta.

Constienti fiind ca profesionalismul ne recomanda va garantam ca nu vom face rabat de la calitate.Electro/Electric/Electronice The triple E cum ne place sa ii spunem propune la fel ca in categoriile anterioare o varietate de produse structurate pe subdomenii explicite si preturi accesibilie.

Dorim sa fim mecanismul care functioneaza perfect, vrem sa oferim tot ceea ce nu au putut altii sa ofere de aceea si aici suntem pregatiti cu asistenta tehnica , operatori capabili sa furnizeze toate detaliile de specialitate necesare.

Aici gasiti incepand cu cele mai mici si insignifiante componente electronice pana la cele mai performante televizoare, console gaming , camere foto-video etc.

Va invitam la shopping JTehnica de supraveghere si siguranta

Camere video, solutii de inregistrare, sisteme de alarma, placi de captura personalizate pe necesitati sunt ilustrate si prezentate cat mai explicit posibil, preturi ce fac diferenta, asistenta tehnica , personal calificat - toate acestea in vederea prestarii unui serviciu de calitate.

Nu suntem niciodata multumiti de ceea ce facem, vrem mai bine, mai calitativ dar suntem pregatiti, apti si competenti.

Va asteptamIn speranta ca vom interactiona in viitor va dorim sa aveti parte doar de produse care sa nu necesite returnare sau uzul garantiei.Cu stima Dumitrascu Marius - Director executiv.
PREZENTARE D*****************************
MEMBRU
GRATUIT
D*****************************
352 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
D*****************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: STATII CB - ANTENA - CALIBRARE

ULTIMELE PRODUSE ALE DUMTRANSFER-JUNIOR S.R.L. - D.

Oferta firmei DUMTRANSFER-JUNIOR S.R.L. - D. nu contine nici un produs sau serviciu
DUMTRANSFER-JUNIOR S.R.L. - D. ESTE INSCRISA IN