Inscrie firma »

S*************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*************************

Compania Natural Plus a fost infiintata in anul 1994, avand ca principal obiect de activitate importul de suplimente nutritive pentru sportivi. Datorita raportului calitate - pret foarte bun, pas cu pas, produsele UNIVERSAL NUTRITION SUA au devenit din ce in ce mai cunoscute, iar NATURAL PLUS s-a ocupat de distributia acestor produse pe piata romaneasca.

Incepand cu 1998, datorita cererii mari de suplimente UNIVERSAL NUTRITION au inceput importurile directe de la firma mama, NATURAL PLUS devenind reprezentant si distribuitor unic pentru UNIVERSAL NUTRITION SUA in Romania.

Tot in 1998 au aparut si primele suplimente produse de NATURAL PLUS. Printre materiile prime folosite se numara proteinele din zer, lapte, soia si albus de ou. Aceste materii prime sunt importate din SUA si Comunitatea Europeana. Carbohidratii complecsi si alte ingrediente speciale cum ar fi creatina monohidrata (marca CREAPURE™), precum si Kre-Alkalyn�EFX sunt de asemenea importate. NATURAL PLUS este distribuitorul unic al acestor doua branduri de creatina in Romania.

Produsele marca NATURAL PLUS sunt realizate sub forma de amestecuri de pudre dupa retete bine stabilite, avizate de Institutul de Bioresurse Alimentare, ambalarea facandu-se in cutii de polietilena (aprobate pentru industria alimentara). Dupa ambalare, pe fiecare cutie se aplica un sigiliu cu sigla NATURAL PLUS, iar pe capacul fiecarei cutii se aplica un inel din folie stretch pentru siguranta.

Incepand cu 2008, activitatea de productie este complet automatizata pentru amestecarea, dozarea, ambalarea si sigilarea produselor. Pentru realizarea acestor procese se foloseste o instalatie noua cu capacitatea de 5 tone care respecta standardele impuse de Uniunea Europeana. Natural Plus detine de asemenea echipamente de logistica pentru distributia suplimentelor.

Activitatea de productie si depozitare se desfasoara intr-o hala de 5000mp, indeplinind toate conditiile igienico-sanitare si avand implementat standardul ISO 22000:2005 cu privire la managementul sigurantei alimentare (TÜV Rheinland, Germania).

NATURAL PLUS dispune de un compartiment de cercetare format din ingineri specialisti in domeniul chimiei alimentare si in nutritie; misiunea lor este de a integra in noile produse ingrediente high-end pentru a mari eficienta lor.
PREZENTARE S*************************
MEMBRU
GRATUIT
S*************************
719 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Suplimente - nutritive - sport

ULTIMELE PRODUSE ALE SC NATURAL PLUS COMERT SRL

Oferta firmei SC Natural Plus Comert SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC NATURAL PLUS COMERT SRL ESTE INSCRISA IN