Inscrie firma »

S********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S********************

Societatea Comerciala AKI-FI IMPEX S.R.L. cu sediul in Romania, Bucuresti, Str. Agricultori, nr. 40, sector 2, a luat fiiinta in decembrie 2006 in urma hotararii actionarilor de la S.C. MGM CONSTRUCT 2001 S.A. de a infiinta o noua societate in domeniul constructiilor. Este o societate, cu cifra de afaceri la nivelul anului 2011 in valoare de 1.000.000 euro, cu capital integral privat, fiind compusa dintr-o echipa omogena, care imbina competenta profesionala cu experienta si spiritul inovator, utilizand strategii si tehnici adecvate.
S.C. AKI-FI IMPEX S.R.L. este o companie tanara si dinamica, fiind formata din oameni cu vasta experienta in domeniul constructiilor. Societatea a avut grija ca personalul sa fie foarte bine motivat si sa aiba in plus un nivel ridicat al conduitei profesionale si al comportamentului. Infiintata relativ nou, S.C. AKI-FI IMPEX S.R.L. a ajuns astazi o firma de constructii apreciata de multi parteneri de afaceri (facand fata cu succes concurentei acerbe) deoarece raspunde cu profesionalism la cerintele tot mai diversificate ale clientilor sai. Societatea se afla intr-un permanent proces de perfectionare si colaboreaza indeaproape cu arhitecti, designeri, ingineri de structuri, furnizori si producatori de materiale de constructii recunoscuti si apreciati pe piata constructiilor din Romania si Uniunea Europeana.
Beneficiind de un management modern, orientat catre client, S.C. AKI-FI IMPEX S.R.L. a reusit sa-si sporeasca reputatia pe o piata puternic concurentiala, prin promovarea unor servicii si comercializarea unor produse competitive, raportate la cerintele pietii, in coditiile mentinerii unui raport optim calitate - pret.
Prin contractele de colaborare pe care le avem si cu alte firme de profil similar, putem realiza orice gama de lucrari in domeniul constructiilor, instalatiilor, hidrozolatiilor, amenajarilor interioare si exterioare.
Experienta conducerii, personalul salariat si colaborarile existente fac posibila executarea oricarei lucrari. Firma noastra are un bun renume printre clienti, credibilitate si statut de partener eficient si de incredere. Partenerii nostri de afaceri sunt firme consacrate, precum si societati romane cu vechi traditii in economia romaneasca si societati mixte romano-internationale fondate dupa 1990. Inca din perioada de inceput a activitatii firmei, din anul 2006, societatea noastra a realizat lucrari catre persoane particulare, firme si suntem onorati ca in portofoliu nostru de clienti sa se gaseasca urmatorii:
- MALL BANEASA - Bucuresti (Magazinele Guess, Liu Jo, Pinko)
- IULIUS MALL - Cluj (Magazinele Guess, Liu Jo, Pinko)
- MALL - Constanta (Magazinele Guess, Liu Jo, Pinko)
- Gradinite sector 1 si in Otopeni
- Scoala generala nr. 57 sector 6 - Bucuresti
- Hale industriale
- CENTRUL MEDICAL UNIREA - Bucuresti, Brasov (spitale si cabinete medicale)
- FUNDATIA REGINA MARIA - Bucuresti (maternitate)
- EUROCLINIC - Bucuresti (cabinete medicale)
- STEM HEALTH UNIREA - Bucuresti (singurul centru de colectare a celulelor stem din Bucuresti)
- CARTIERUL LATIN - Bucuresti
- Depozite si fabrica de productie in Petrachioaia
- Imobile de locuit in Snagov, Corbeanca, Otopeni, Demieni, Balotesti, Buftea
In prezent personalul nostru acopera domenii largi in sfera constructiilor, instalatiilor termice si sanitare, hidrozolatiilor, firma noastra dispunand astfel de 20 de angajati dintr-o paleta larga de ocupatii: zidari, zugravi, sudori si lacatusi mecanici, personal cu pregatire de specialitate si medie, aflat intr-un permanent proces de perfectionare. Experienta personalului salariat si colaborarile existente fac posibila executarea oricarei lucrari.
Calitatea reprezinta valoarea de baza a firmei noastre. Aceasta ne motiveaza sa furnizam servicii complexe si rapide prin mijloacele tehnologice pe care le dezvoltam. Astfel, firma noastra dispune de urmatoarele utilaje:
- Autoutilitara Fiat Ducato
- Autoutilitara Renaul Master
- Autoutilitara Citroen Jumper
- Autoutilitara Renault Kangoo (2 bucati)
- Dacia papuc
- Excavator HIDROMEC MNH 4 CX cu sarcina utila de 12 tone
- Pikamer Bosch GSH 27 (2 bucati)
- Pikamer Hilti TE 905
- Pikamer Hilti TE 750
Valorile care caracterizeaza firma noastra sunt:
- Profesionalismul: tindem spre performanta prin munca in echipa si integritatea individului. Suntem atenti la fiecare detaliu si respectam procedurile in realizarea fiecarei constructii.
- Initiativa: chiar daca fiecare client este unic, noi gasim intotdeauna solutii pentru acestia. De aceea, stimulam initiativa si cautarea respectivelor solutii care sa se potriveasca cerintelor clientilor nostri.

Beneficiind de o echipa manageriala competenta si bine pregatita din punct de vedere profesional, avand un staff tehnic si o echipa de constructori calificati, S.C. AKI-FI IMPEX S.R.L. va invita sa deveniti partenerul lor de afaceri!
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
480 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Amenajari Exterioare

ULTIMELE PRODUSE ALE SC AKI - FI IMPEX SRL

Oferta firmei SC AKI - FI IMPEX SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC AKI - FI IMPEX SRL ESTE INSCRISA IN