Inscrie firma »
 

Prezentare B***************

Bogman Total este o societate cu o experienta de peste 10 ani in import, comercializare si distributie de piese de schimb si service , avand ca obiect principal de activitate intretinerea si reparatia autoturismelor. Punctul de lucru unde isi desfasoara activitatea atat service-ul auto cat si magazinul de piese si accesorii auto este situat pe strada Ghe .Gr. Cantacuzino, nr. 131, cele doua fiind in contact permanent pentru o desfasurare cat mai buna a activitatii.
Astfel, socieatatea noastra va ofera, prin atelierul sau auto, servicii profesionale in efectuarea reparatiilor de mecanica si electrica auto, schimb ulei, revizii auto la cel mai avantajos pret, avand in dotare aparatura de diagnosticare de cea mai noua generatie, dispozitive speciale si documentatie pentru majoritatea autoturismelor de fabricatie occidentala. De asemenea, va putem oferi din stoc si la comnada piese auto pentru toata gama de autoturisme straine de cea mai buna calitate atat aftermarket cat si originale la preturi competitive.
Obiectivul nostru este sa ne asiguram ca cerintele dvs sunt indeplinite in asa fel incat sa deveniti un client fidel al firmei noastre.
PREZENTARE B***************
MEMBRU
GRATUIT
B***************
124 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
B***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: reparatia autoturismelor - intretinerea autoturismelor - Diagnoza computerizata

ULTIMELE PRODUSE ALE BOGMAN TOTAL SRL

Oferta firmei BOGMAN TOTAL SRL nu contine nici un produs sau serviciu
BOGMAN TOTAL SRL ESTE INSCRISA IN