Inscrie firma »

G**************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare G**************************

CUM PROMOTIONALUL NU E PROMOTIONAL PANA NU E BRAND-UIT, ne-am suflecat amandoua manecile si ne-am pus pe treaba....Am adunat profesionisti, am achizitionat utilaje si am inceput sa oferim ceea ce lipseste multora... CALITATEA SERVICIILOR IN GENERAL SI CALITATEA IMPRIMARII IN SPECIAL!

...si asa a inceput totul... IN-HOUSE...

Si nu-i cu suparare daca nu va pricepeti... Echipa noastra va va indruma pas cu pas... de la alegerea PRODUSELOR, din numeroasele CATALOAGE pe care le IMPORTAM DIRECT sau crearea unor PRODUSE PROMOTIONALE UNICAT, pana la alegerea metodelor de imprimare: TAMPOGRAFIE, SERIGRAFIE, TRANSFER SERIGRAFIC, TRANSFER TERMIC, BRODERIE, GRAVURA LASER, DECALCOMANIE, TIMBRU SEC/FOLIO, APLICARI DE RAsINA SI LACURI SPECIALE s.a., in functie de material, dimensiuni, culori...

...si toate acestea pentru ca un PROMOTIONAL BRAND-UIT va ATRAGE ATENTIA... INTOTDEAUNA!!

...Si cum noi credem ca ar trebui sa te vezi si la un nivel mai mare... incearca si \"LARGE FORMAT PRINTING & SIGN MAKING\".

Ce inseamna? Ce calitate? De ce cu noi?

Sa o luam cu inceputul...

... Ce inseamna?

Vrei sa te vezi PE VITRINA, PE MASINA, PE STRADA, PE BLOC, IN CASA, IN BIROU, IN TOALETA, sau ORIUNDE ITI TRECE PRIN CAP?

Noi te ajutam sa alegi materialul, in functie de locatie, pe care vrei sa printam: HARTIE, AUTOCOLANT, BANNER, MESH, WINDOW GRAPHICS, FLOOR GRAPHICS, POLIPROPILENA, BLOCKOUT, BACKLIT etc....sau iti putem face un STAND EXPOZITIONAL, UN POP-UP, UN ROLL-UP, O CASETA LUMINOASA? ...oricare din aceste lucruri si le putem furniza si iarasi TOATE ACESTEA IN-HOUSE!!!

...Ce calitate?

Pentru asta existam...incercam sa oferim o calitate mult superioara concurentei noastre si din aceasta cauza am achizitionat echipamente de renume: ROLAND, SUMMA, HP, MIMAKI s.a.

...De ce cu noi?

N-am fost convingatori pana acum? Atunci hai sa enumeram: DIVERSITATE, FLEXIBILITATE, PROMPTITUDINE, PRET mic, CALITATE RIDICATA, CREATIVITATE, CONSULTANTA, DORINTA, PROFESIONALISM.

Suntem intotdeauna la curent cu tot ce este nou pe piata si folosim cele mai bune materiale. Privim fiecare lucrare ca pe o provocare la care trebuie sa raspundem cu maxima atentie si responsabilitate, pentru ca FIECARE LUCRARE NE REPREZINTA.

Pentru a va convinge definitiv, in cazul in care aveti putin timp la dispozitie, va invitam in showroom-ul nostru pentru a va prezenta o parte din produsele si lucrarile executate precum si in atelierul de personalizare sau in atelierul de print!

In concluzie:
Choose GLOBE & Become GLOBAL!
PREZENTARE G**************************
MEMBRU
GRATUIT
G**************************
331 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
G**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: promotionale - personalizare - tampografie

ULTIMELE PRODUSE ALE GLOBE MEDIA ADVERTISING SRL

Tricou Polo Pique Safran B&CTricou Polo Pique Safran B&C
Tricou polo pique safran b&c
Tricou Polo Pique B&C Safran, 100% bumbac. Marimi disponibile: S: 10 buc M: 19 buc L: 40 buc XL: 20 buc XXL: 10 ...
EUR 5.00
GLOBE MEDIA ADVERTISING SRL ESTE INSCRISA IN