Inscrie firma »
Cosar Cluj

Cosar Cluj

Tip produs: cosar autorizat | cosar cluj | hornar cluj
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Cosar Cluj

Conform legislatiei romane si a celei europene serviciile de curatare a cosurilor de fum sunt obligatorii, dar sunt si o masura de siguranta, pentru ca elimina riscul de incendii sau pericolului de intoxicare cu monoxid de carbon, care din pacate au dus in timp la moartea multor persoane. Curatarea cosurilor de fum este recomandata la cosurile cu gaz la cel putin 6 luni, iar la cele de fum la cel putin 3 luni. Cosul de fum trebuie sa respecte conditiile impuse de legislatia in vigoare: sa aiba o sectiune rectangulara minima de 400 de mm sau o sectiune circulara cu diametrul interior de minimum 200 mm. Dimensiunile interioare ale cosului trebuie sa fie constante pe toata inaltimea sa.
Este interzis a se conecta doua sau mai multe aparate la acelasi canal de evacuare. Peretii exteriori ai cosului de fum trebuie izolati, iar fata interioara sa se situeze la o distanta de minimum 16 cm fata de toate elementele combustibile. Simpla functionare a unei centrale termice sau a unei sobe produce depuneri în timp pe interiorul cosului de fum. Gazele de ardere provoaca un condens acid care macinã treptat interiorul cosului de fum traditional.
Ne adresam in general persoanelor fizice, companiilor din domeniul industrial, pensiunilor, pizzeriilor, brutariilor cu servicii de coserit pe langa curatarea cosurilor de fum si prin curatarea semineelor si a sobelor, prin curatarea cuptoarelor, prin curatarea camerelor de fum.
PREZENTARE M**************
MEMBRU
GRATUIT
M**************
2 333 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
M**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: curatare hote bucatarie - curatare tubulaturi de ventilatie - cosar cluj

PRODUSE ASEMANATOARE CU COSAR CLUJ

Curatare tubulaturi de ventilatieCuratare tubulaturi de ventilatie
Curatare tubulaturi de ventilatie
Principala sarcina in curatarea tubulaturilor de ventilatie este eliminarea contaminantilor vizibili, cum ar fi praful, ...
Curatare hote de bucatarieCuratare hote de bucatarie
Curatare hote de bucatarie
Aerul extras in sistemul de ventilatie din bucatarii si din spatiile de gatire contine vapori de uleiuri si grasimi. ...